Produkter der redder hår fra at blive klippet af

Gorgeous greens

Hej babes <3 Nu hvor efteråret er kommet så har jeg forelsket mig i de forskellige grønlige toner der er. Jeg er vild med den emerald-grønne klare farve, men jeg er også vild med de mørkere flaske-grønne farver. Jeg syntes at farverne passer så godt her til efteråret – og jeg syntes også at de mørkegrønne passer super godt til juletiden og vinteren når den tid nærmer sig. Jeg har faktisk selv bestilt det her sæt undertøj for jeg syntes simpelthen at farven var alt for flot og det var selve designet også så jeg kunne ikke lade være hehe!
Desktop8
Cami topSlip dressBagLace dressLace blouseCold shoulder topSkater dressBraThong.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter der redder hår fra at blive klippet af