20% rabat på jakker

Den smukkeste kvindekrop ever!

Okay jeg er seriøst lige blevet virkelig meget forelsket i en kvinde fra en af Kanye West’s musik videoer. Eller – jeg er forelsket i hendes krop. Den er jo så meget on point at det halve ærlig talt kunne være nok. Hendes booty er perfekt, hendes bryster er virkelig flotte, hendes mave er helt stram og tonet, og det samme gælder basically for resten af hendes krop også. Jeg plejer tit at “forelske” mig i forskellige smukke kroppe på Instagram f.eks. – men den her krop er virkelig perfekt syntes jeg!! Who is this woman??? Udover at hun er f*****g lækker, så er sangen også virkelig god. Jeg elsker melodien og det der “hold up hold up” 😛 Men jeg forstår ikke lige slutningen, den er lidt skummel hehe

Roll up, roll up; hold up, hold up; po’ up, po’ up
I feel it
I love to… I wanna… I’m tryna…
I feel it”

Ved I hvem hun er? Og hvem er Jeres girlcrush? 😛

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på jakker