Todays wants

Todays outfit

Hej honeys <3 Jeg føler at mit tøj idag det var sådan lidt 70’er agtigt. Og den eneste grund til at jeg syntes det er pga. mit pandebånd og skoene og de pinke bukser. Mest pandebåndet. Ærlig talt så ved jeg faktisk ikke engang om det var i 70’erne sådan nogen pandebånd var på mode? Det kan også have været før, eller senere. Jeg er egentlig ikke sikker. Jeg følte bare for at have det her tøj på her idag. Jeg købte striktrøjen igår i H&M, og da jeg vågnede imorges frøs jeg virkelig meget og samtidig var jeg forkølet så jeg tænkte at den var perfekt at tage på – den blev dog ret varm at have på senere på dagen eftersom solen jo virkelig har været fremme idag, og temperaturen har været højt oppe hehe. Anyway, det her var altså mit outfit i skolen – lige udovertasken. Det havde jeg selvfølgelig min skoletaske som egentlig bare er en sort taske fra Aldo som jeg har vist flere gange herinde i forskellige outfit indlæg hehe.

Hi honeys <3 I feel my outfit is a bit 70’s-ish. I feel that because of the headband but also because of my shoes and my pink pants. But mainly because of the headband. I honestly don’t know if they even walked around with a headband like this in the 70’s? It could have been before, or even later? I’m not sure. I just wanted to wear this outfit today. I bought the knit in H&M yesterday. I was a bit cold when I woke up this morning so I thought it would be perfect to wear this knit, but it did get very warm though later on since the sun has been out all day and the temperature has been high. But anyway, this was my outfit for school today – besides the bag hehe. I use my big black bag from Aldo in school.
DSC07966-001DSC07968-002
Knit is from H&M – Pants are bought in Texas – Heels.


Nu skal jeg have læst nogle af mine mange lektier som jeg har for til imorgen. Ughhhh, I’m not in the mood for homework ligenu da. Men det skal jo læses. Jeg håber at I alle får en dejlig aften <3

I need to do my homework now for tomorrow. Ughhhh, I’m not in the mood for homework right now. But I have to do it. I hope you all have a wonderful night <3

2 kommentarer

 • Maria Jørgensen

  Hej søde Sandra. Hvor kan hårbåndet købes? Elsker det! Og hvilken afdeling (divided f.eks.) er blusen fra? 🙂

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hårbåndet er fra H&M og strikken er bare fra deres basic afdeling <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays wants