Crushing on: Trousers

Perfect for school

Idag er der lige præcis 2 uger til at jeg igen skal starte i skole, og få færdiggjort mit sidste år på HF. Det betyder også at jeg snart skal til at få købt forskellige skoleting ind – og noget som jeg helt sikkert skal have købt er sådan nogle krus som disse herunder. Jeg elsker designet på dem! Jeg syntes de er vildt cute, og smarte. De er perfekte til når man er on the go, for så kan man lige hurtig lave en smoothie derhjemme, og hælde den over i kruset, og tage den med i skole. Det er nemt og lækkert – og desuden er kruset også flot at se på lol. Jeg har personligt altid selv travlt om morgenen og kan ikke rigtig nå at spise morgenmad inden skole, så for mig er de her krus en virkelig god ide! Man behøver jo ikke kun at bruge dem til når man skal i skole, de kan også sagtens bruges hvis man f.eks. har en lang køretur eller lignende foran sig. Jeg syntes de er vildt smarte hvertfald!

There’s exactly 2 weeks before I start school again. That means I need to start buying some school-related things. I know they don’t really have anything to do with school, but I really like these cute jars I’ve found! They’re perfect for in the morning when you’re super busy and don’t have time to eat breakfast before school, cause then you can just make a smoothie and put it in the jar, and bring it to school with you. I’m going to buy some of these jars cause I’m always busy in the morning. Plus they also look super cute! And you don’t have to use them for school only, you can also use them if you’re on the go and have a long drive ahead of you or something. I think they’re super smart!
Desktop
White jarWhite cupPink jar.

Nu vil jeg snart gøre mig klar, og tage på hold i fitness. Hav en god aften <3 // I need to get ready soon and head to the gym. Have a good night <3

2 kommentarer

 • Hannah

  Jeg starter på HF på mandag. Kan du ikke lave et indlæg om, hvordan første år er? Osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jo det skal jeg se om jeg lige kan nå at få lavet her inde weekenden er omme <3 Held og lykke!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: Trousers