Some of my july looks - which is your fave?

Interior inspo

Desktop-001Desktop1-001
Som jeg skrev herinde for lidt tid siden, så er jeg flyttet ud af min lejlighed – og ligenu bor jeg hjemme igen, indtil jeg får fundet en ny lejlighed. Jeg var bare blevet rigtig træt af den gamle, så derfor ville jeg gerne finde noget nyt – nu havde jeg efterhånden boet der i et par år. Imens jeg leder efter en ny lejlighed, så leder jeg også efter nye møbler osv. eftersom jeg faktisk har solgt stort set alt til min kusine. Det vil altså sige jeg mangler sofa, spisebord, sofabord osv. så derfor er jeg også igang med at kigge efter det. Jeg er ikke sikker på hvilke møbler jeg vil have endnu, det skal hvertfald bare være nogle som mine katte ikke kan smadre mega nemt hehe. Jeg sidder og kigger på en masse forskellige billeder med inspiration, og jeg tror egentlig at jeg vil have mine møbler bliver beige/grålige i det… Jeg er ikke helt sikker endnu. Kender I til nogle bloggere der blogger meget om møbler, dekoration osv? Så må I meget gerne linke til dem hvertfald <3

As I wrote in here a little while ago – I’ve moved out of my apartment, and back home for a while. I got tired of my old apartment and I wanted something new, so right now I’m just staying at my moms house while I’m looking for a new apartment. I’m also looking for new furnitures though since I sold almost all of my furnitures to my cousin. I basically need a new couch, coffee table, dinner table and so on so that’s why I’m looking for all these things now. I’m not quite sure yet about which furnitures I want, I just want some that my cats can’t destroy lol. If you know about any interior design bloggers then please let me know down in the comments <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some of my july looks - which is your fave?