Todays outfit

Hvordan er det at gå på HF?

Hej babes <3 Så er det endelig weekend efter min første “rigtige” uge tilbage i skole. Jeg kan godt mærke at jeg har haft ferie så det er lidt hårdt at komme igang igen, men samtidig er det også rart fordi at det er det sidste år – så efter det her år er overstået så er det slut med HF! Og jeg kan seriøst ikke vente til det er slut med HF. Jeg tror at det havde været noget sjovere at gå i skole hvis det kun havde været fag som jeg interesserede mig for – men f.eks. havde vi hele sidste år naturfag 9 timer om ugen (geografi, kemi og biologi) – og de 3 fag interesserer jeg mig slet ikke for. Altså selvfølgelig så kunne jeg godt lide når man endelig knækkede koden til hvordan noget fungerede i kemi – så gav det jo selvfølgelig en et selvtillidsboost og samtidig så blev det også sjovere at lave når man ligesom kunne finde ud af det – men naturfag er bare ikke noget for mig, så derfor var det da også træls at skulle bruge så mange timer hver uge på dem. Ikke nok med at der var 9 timers naturfag hver uge, så var der jo også en helt masse afleveringer indenfor hvert fag – så det var ikke bare 1 aflevering for alle naturfagene samlet, det var 1 aflevering for hvert fag om hvert emne vi havde om – så det brugte man pludselig også en masse tid på. Jeg var heldigvis med i en rigtig god gruppe! Udover naturfag så er der f.eks. også idræt. Jeg kan virkelig ikke se hvorfor jeg skal have idræt. Jeg syntes det er et mega nedern fag at skulle have, men sådan er det jo. De fag som jeg interesserer mig for er de mere sproglige fag som dansk og engelsk, og samtidig har jeg jo også spansk som jeg også syntes er rigtig spændende. Derudover så har jeg også KS-fag som er religion, samfundsfag og historie, og alle de 3 fag kan jeg rigtig godt lide. Yderligere så har jeg endnu flere samfundsfagstimer for jeg tager det nemlig også på B niveau her i år, så jeg har faktisk utrolig meget samfundsfag i år. Og når ja, så har jeg jo også fået drama som valgfag i år! Haha!! Det er virkelig noget der er pinligt syntes jeg fordi at det er så grænseoverskridende men det er også sjovt. Hvad angår eksamener så har jeg jo kun været oppe til eksamener for naturfag og matematik fordi at de fag afsluttede jeg sidste år. Jeg er altid så nervøs for de mundtlige eksamener men begge gik super godt, og jeg fik 12 i begge så det er jeg virkelig glad for. Min næste eksamen bliver til jul – og det bliver en eksamen i drama! Anyway, det her var lidt om HF fordi jeg har fået et par kommentarer fra nogle af Jer og I kunne godt tænke Jer et indlæg hvor jeg fortæller lidt om hvordan det er at gå der – så jeg håber at I kunne bruge det her indlæg til noget <3

Ellers så er det jo som sagt endelig weekend og jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal endnu. Jeg skal hvertfald i bad om lidt og gøre mig klar fordi jeg skal være sammen med M idag men ellers har jeg som sådan ingen planer – udover jeg selvfølgelig skal have lavet lektier på et tidspunkt hehe. Jeg håber at vejret bliver ved med at være godt her henover weekenden – jeg syntes dog at der er ret skyet i Esbjerg her idag så nu må vi se…

Hi babes <3 It’s finally weekend and it’s just what I need actually. It’s hard going back to school after several months away from school. Anyway, written above is just a bit about the education I’m taking here in Denmark so therefor I won’t translate it for you all since it’s about the classes I’m taking and the assignments we have to write and things like that. Anyway, I hope the weather will be super sunny this weekend. I don’t really have any plans yet though. I need to shower now and get ready and hang out with M. I just hope the weather will clear up a bit cause it’s super cloudy here in Esbjerg at the moment…
DSC08030-001DSC08033-002DSC08019-001DSC08026-001
TopPantsShoesSunglasses.

Hav en dejlig weekend honeys!! <3 // Have a nice weekend honeys!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays outfit