10 weird facts om mig

A little Asos shopping today

Godaften <3 Her idag har jeg farvet min søsters hår blå som jeg skrev tidligere idag, og derudover så har jeg også været sammen med Mette – og vi har bare sat ude og min mors have og fået os en masse sol og ordnet vores negle. Nu syntes jeg dog at det var tid til lidt shopping, så derfor ville jeg lige dele mine køb med Jer som jeg lige har bestilt 🙂

Goodevening <3 I’ve dyed my sisters hair blue today as I wrote in here earlier, and then I’ve also hung out with Mette – we’ve just been outside enjoying the sun and fixing our nails. I thought it was time for some shopping, so I just wanted to share my latests buys with you 🙂
Desktop1
Grey heelsDenim skirtGrey sweatshirtMulticolored dressBlack bootsBlack t-shirtWhite joggers.

Jeg har allerede de grå sko i sort, og jeg elsker dem så meget – så derfor må jeg også have dem i grå hehe. I kan se dem i mit seneste outfit indlæg her. Derudover så har jeg faktisk også den grå sweatshirt i sort, og den elsker jeg også – og derfor må jeg også have den i grå hehe. Jeg forestiller mig den vil se vildt smart ud med de hvide joggers og de sorte boots hehe.

I already have the grey heels in black, and I love them so much – so therefor I just had to have them in grey also hehe. You can see them in my latest outfit post here. I actually also have the grey sweatshirt in black, and I also love that one – so therefor I also had to have that one in another color hehe. I think it will look super cool with the white joggers and the black boots hehe.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 weird facts om mig