A little Asos shopping today

4 steps til den lækreste hud

Danish post for a danish campaign.

Godmorgen sweeties <3 Idag skal det igen, igen handle om hudpleje – denne gang er det dog ikke de produkter jeg bruger i ansigtet, men derimod de produkter jeg bruger på kroppen. En duft jeg altid har elsket, og som jeg har brugt siden jeg har været helt ung teenager (nu lyder jeg gammel lol), det er duften af kokos. Jeg har i mange år brugt en kokos bodybutter fra The Body Shop, men her henover de seneste måneder har jeg switchet det op, og er istedet begyndt at bruge de lækreste produkter fra Yves Rocher. Og når jeg siger de lækreste – så mener jeg virkelig de lækreste!!! Duften af kokos er himmelsk, og følelsen produkterne giver er ligeledes også himmelsk. Jeg bruger fire forskellige produkter derfra, og nu vil jeg lige remse dem op, i den rækkefølge jeg bruger dem i. Jeg bruger først og fremmest deres vildt lækre body scrub et par gange om ugen når jeg er i bad. Body scrubben er min helt klare favorit af disse fire produkter. Den er så lækker, og den efterlader ens hud helt blød og med en flot glød. Samtidig så føler man sig også helt ren efter man har stået og skrubbet alle ens døde hudceller af – og det gør jo også bare at huden er så dejlig blød. Jeg elsker det! Efter jeg så har brugt den, så tager jeg shower gel’en i brug. Den dufter ligeledes himmelsk, og er også rigtig lækker. Den bruger jeg hver gang jeg går i bad, hvorimod body scrubben er 2-3 gange om ugen. Efter jeg så har været i bad, så smører jeg min krop ind i endnu et lækkert kokos-duftende produkt – og det er en bodylotion. Den har sheasmør i sig, og derfor efterlader den også kroppen rigtig blød – ja faktisk gør alle produkterne det hehe. De er simpelthen så fantastiske og velduftende syntes jeg! Til sidst så er der også en parfume, og den dufter jo selvfølgelig også af kokos. Den bruger jeg dog ikke hver dag – jeg kan nemlig godt lide at skifte min parfume og bruge lidt forskelligt alt afhængig af mit humør, outfit, og ja bare hele mit look hehe. Derfor har jeg også valgt at lade denne parfume ligge ude i min bil – så kan jeg altid lige pifte duften op hvis jeg føler mig helt færdig efter en lang dag i skole f.eks. 🙂
kokos1kokos2koks3
Normalt så koster alle 4 produkter 352 kr. men jeg har sørget for en kampagne til Jer hvor I kan få dem alle for kun 179 kr. – så I sparer altså næsten halvdelen!! Hvis I så ligenu tænker åh neeeej, det er sidst på måneden og I har derfor ikke råd – så kan jeg sige at jo, det har I. I skal nemlig ikke betale når I bestiller produkterne, men derimod skal I betale når I har modtaget dem. Der er en regning vedlagt produkterne, og den skal så betales indenfor 14 dage. Hvis I gerne vil have den lækreste, og blødeste hud i hele verden der samtidig dufter eksotisk og himmelsk, så kan I bestille sættet lige HER <3 I skal dog skynde Jer, for kampagnen slutter her den 31 august. Happy shopping my loves!! :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little Asos shopping today