Hvordan er det at gå på HF?

10 weird facts om mig

Hej sweethearts <3 Igår tog jeg som sagt ud med M som jeg skrev herinde – og det her var mit outfit som jeg havde på. Jeg er ret vild med enkelt tøj her for tiden – f.eks. jeans, en top og et par high heels – og så elsker jeg at pifte det op med en kimono for at det ikke bliver alt for enkelt. Faktisk kan jeg rigtig godt lide det her look, og jeg kommer helt klart til at gå klædt sådan her ret ofte i disse dage hehe. Endnu en ting som jeg også er vild med, det er skoene. De er højhælede, men hælen er ikke vildt høj, og derudover er den også tyk – så de kan sagtens bruges til hverdag, men også til hvis man skal ud, som jeg jo skulle igår. Jeg har dog også haft skoene på i skole faktisk 🙂

Men nå, nok tøjsnak hehe. Jeg tænkte at jeg lige ville dele nogle weird facts om mig herinde eftersom det er ved at være noget tid siden jeg har lavet et indlæg med forskellige facts om mig – so here we go….. 1. Jeg elsker jordbærtærter – jeg kan bare ikke lide jordbær. Så når jeg køber en jordbærtærte fjerner jeg alle de jordbær der er på, og så spiser jeg kagen og det der cremede fyld hehe. 2. Jeg kan rigtig godt lide at se gamle serier som jeg så dengang jeg var ret lille – ligenu er jeg f.eks. gået i gang med “Hænderne fulde”. Der er dog bare det at jeg ser faktisk kun serien når jeg spiser haha! Så hver gang jeg spiser, finder jeg Netflix frem og tænder for serien. Jeg er nu nået til sæson 4, episode 4. 3. Jeg har en bule i højre side af min pande. Jeg har haft den siden jeg var helt lille. Jeg fik den fordi jeg ville rulle indenfor, men så faldte jeg over en ledning og slog mit hoved ind i et marmorbord, og derfor slog jeg hul i hovedet og måtte syes i panden. 4. Endnu en ting jeg har gjort da jeg var lille det var at jeg satte mine hænder på en tændt grill, og derfor måtte jeg igen på skadestuen. Jeg har fået at vide at jeg var omkring 2 år gammel da det skete. 5. Jeg kan ikke holde ud når jeg ikke har neglelak på. Jeg kan ikke røre ved ting. Jeg føler det er så ækelt. 6. Dengang jeg var omkring 14 år gammel begyndte jeg at føle mig rigtig skidt tilpas, og ville derfor tage bussen hjem. Jeg følte hele tiden at jeg skulle kaste op, og da jeg var nået næsten helt hjem med bussen begyndte jeg at brække mig virkelig meget inde i bussen. Heldigvis sad jeg bagerst. Jeg trykkede stop og løb ud af bussen og begyndte at brække mig endnu mere. Jeg løb hele vejen hjem og kastede op flere gange. Jeg endte med at ligge syg i flere dage. 7. Da jeg gik i folkeskole var det virkelig på mode at smøre ens læber ind i foundation, så det gjorde jeg selvfølgelig også. De var helt hudfarvede. Jeg så jo syg ud lol men det kunne jeg ikke selv se dengang. 8. Når jeg spiser burgere så spiser jeg næsten aldrig det nederste stykke af brødet. Piller det altid fra. Det er unødvendige kalorier og jeg vil hellere have massere af ost og kød – og for meget brød ødelægger ligesom den smag lol. 9. Lidt mere uheldssnak – jeg har engang mistet neglen på min storetå. Det lyder så ækelt, og det er også ækelt. Jeg tror jeg var omkring 8 år gammel da det skete. Jeg cyklede på min storebrors cykel, og så kørte jeg ligesom min storetå hele vejen op af asfalten, og så røg min negl af og tror også at jeg forstuvede min tå. 10. Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne tale med mine katte og at de kunne tale med mig – at vi kunne forstå hinanden. Crazy cat lady.

Hi sweethearts <3 I went out last night with M as I wrote in here – and this was my outfit. I’m really loving simple clothes lately – a pair of jeans, a top and a pair of high heels – and then I love to put a kimono on top just to add a little something extra. I actually really like this look, and I’m going to be wearing outfits like this a lot in the next couple of weeks probably hehe. Another thing I really like are the shoes. They are high heeled, but the heel isn’t too high, and it’s also very thick so these shoes can be worn both during daytime or nighttime. I’ve actually worn them to school once 🙂

Anyway, enough clothes-talk. I haven’t shared any facts about me in a long time, so I thought it was about time for that again – so here we go with the weird facts… 1. I love these things called “jordbærtærter” – it’s this pastry with strawberrys on, the only thing is – I don’t like strawberrys lol. So I always take them off, and eat the cake. 2. I love to watch old shows that I saw when I was younger. Right now I’m watching “Full house”. And I actually only watch the show when I’m eating. So everytime I’m eating I’ll go to Netflix and press play on Full house. I’m now in season 4, episode 4. 3. I fell and hit my head really hard when I was a little girl so I had to get stitches in my forehead, and therefor I also have this bump on my right side of my forehead. 4. I actually also put my hands on a grill when I was a little girl. And the grill was lit, so I burned my hands and had to go to the emergency room. 5. I can’t stand not wearing nailpolish. I feel so uncomfortable. I can’t touch things if I’m not wearing nailpolish. 6. When I was around 14 years old, I was outside. I started to feel sick, and wanted to take the bus home. When the bus was 10 minutes away from home I started throwing up. I pressed stop, and ran out of the bus. I threw up again, and ran home. I was sick for several days. 7. It was very popular to wear foundation on your lips when I was younger, so I of course did that. I looked so sick but I couldn’t see it back then. 8. When I eat burgers, I never eat the bottom bread. It’s calories I don’t need and I prefer to really taste the meat and the cheese, and to much bread will kill those flavors. 9. I once lost my nail on my big toe. I was on my brothers bike and then I scraped my foot on the asphalt, and my nail fell off. It was so gross. 10. I love my cats so much and I wish I could talk to them and they could talk to me. It would be so cool to understand each other. Lol. Crazy cat lady.
sandras mobil-001DSC08141-001sandras mobil1-001sandras mobil2-001sandras mobil3-001DSC08146-001sandras mobil4-001sandras mobil4-002
Top is sold out in navy, but in black here  – JeansShoes – Jewelries are from ChantiKimono.

Nu vil jeg farve min søsters hår, hun skal have blå hår hehe. Hav en dejlig dag :-* // Time to dye my sisters hair now, she’s going for blue hair hehe. Have a nice day :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at gå på HF?