Fun at the zoo

Yesterday in Texas

DSC05477-001DSC05421-001DSC05426-001DSC05424-001DSC05505-001
Hej <3 Jeg er lige vågnet herovre i Texas, og klokken her er kun lidt i 8 om morgenen. Igår var vi ude og spise frokost på en hyggelig mexicansk restaurant og derefter var vi forbi et par forskellige butikker og shoppe. Det er seriøst så lækkert at man kan gå rundt i sommertøj hver dag herovre fordi der er så varmt hehe. Igår tog jeg et par shorts på med en lang skjorte udover. Perfekt tøj til Texas, og til vejret herovre.

Jeg er egentlig ikke klar over hvad vi skal lave idag. Jeg vil meget gerne forbi Walmart snarest og købe sådan nogle lækre snackbars derinde hehe. Ellers havde de vidst snakket lidt om at tage til Dallas men jeg ved egentlig ikke hvad vi skal. Time will tell I guess.

Hi <3 I just woke up overhere in Texas, it’s only a few minutes to 8 here. We went out and had lunch at a nice mexican restaurant yesterday, and then we went shopping in some different stores. It’s so nice to wear summerclothes everyday overhere hehe. I wore a pair of shorts yesterday with a long shirt. Perfekt for Texas and the weather here.

I don’t know what we’re going to do today. I really want to stop by Walmart soon and buy these delicious snackbars they have in there. I think they also mentioned something about Dallas today, but I really don’t know what we’ll do. Time will tell I guess.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun at the zoo