Få den lækreste, tropiske & sommerfriske hud!

Vold, politi, krisecenter!

DSC06453-001
Godaften <3 Oftest så kommer jeg ikke særlig meget ind på personlige ting herinde på bloggen fordi jeg mest bare gerne vil blogge om mine outfits, andet fashion og beauty – men alligevel så har jeg også lyst til at blogge om personligere ting til tider, og idag er en af de tider. Grunden til jeg egentlig vælger at nævne det her er fordi der måske er nogen derude der sidder i samme situation – og så ville jeg bare sige at I ikke er de eneste. Jeg har aldrig nævnt der herinde før, men dengang jeg var yngre boede jeg i en periode på krisecenter med min mor og lillebror. Min søster hun var der også engang imellem, men i den periode boede hun hos hendes far, så derfor var det for det meste kun i weekenderne hun var der. Det krisecenter vi boede på var et her i Esbjerg, der var for kvinder. Der måtte altså ikke komme mænd ind, udover min lillebror f.eks. da han ikke var så gammel dengang. Grunden til vi boede der var fordi min daværende papfar var voldelig overfor min mor, og derfor var vi nødt til at “flygte” derfra. Jeg husker første gang, der var vi lige flyttet med ham væk fra Esbjerg og hele vejen til Skælskør, og efter et par dage hørte jeg ham pludselig gå amok. Jeg løb selvfølgelig ned for at se hvad der foregik, og der sagde han at jeg skulle tage min søster så han kunne smadre min mor!! Det gik jeg selvfølgelig ikke med til. Det hele eskalerede fuldstændig og jeg måtte ringe til politiet der så kom og kørte os til Korsør togstation, og derfra blev vi sat på et tog mod Jylland. Jeg var lykkelig over at komme væk, men desværre gik min mor tilbage efter noget tid – for at det hele skulle ende på samme måde igen.. Anyway, vi boede på krisecenter i over 100 dage kan jeg huske, og det er altså lang tid at dele værelse med ens mor og lillebror, og samtidig dele badeværelse og toilet med en masse andre kvinder og børn der har været igennem en masse. Grunden til vi boede der i så lang tid var fordi det var umuligt at finde en lejlighed at flytte ind i dengang.. Jeg kan huske det var et helvede, jeg hadede det og samtidig var jeg også flov over at bo der på en måde for det var jo ikke særlig fedt når alle ens veninder havde deres eget værelse osv… Men den dag idag ser jeg bare på det som noget der har gjort at jeg er vokset personligt. Og derfor vil jeg også bare sige at hvis der er nogen af Jer derude der er i et forhold hvor vold er en del af det – så fortjener I bedre. Og hvis der er nogen der er teenagere der læser med, som måske bor eller har boet på krisecenter – så husk at der altid er en ny dag <3 Hvis I vil høre mere om det så skriv en kommentar herinde, for så kan jeg godt lave flere indlæg hvis der er andre af Jer der måske også har gået igennem det/er ved at gå igennem det.

Good evening <3 I don’t really blog about things that are too personal, since I prefer to blog about my outfits or other fashion or beauty, but this post is going to be a personal one. When I was younger, I once lived at a crisis center with my mom and brother. We lived there before my stepdad back then was violent. We basically had to “escape” from him by calling the police and have them come and pick us up. And when that happened we didn’t have anywhere to stay, so we had to stay at a womens crisis center. I remember we stayed there for more than a 100 days – and that’s not fun! I had to share room with my mom and brother plus the bathroom/toilet was shared between us, and all of the other women living there… We lived there for a couple of months because it took some time to find a new place to live. I remember I though it was a bit embarassing cause all of my friends had their own room and they didn’t have to share their privacy with anyone… But I kind of think that it all made me stonger – because I had to go through some things not everyone goes through. All I want to say with this post is in case some of you is in a violent relationship – then you don’t deserve it! And if there’s any teenagers reading this, and you’ve also lived at a crisis center before – then remember that there’s always a new day <3


Så det hele ikke bare bliver alt for personligt og tekstpræget – så er der her lige en heeeelt masse outfit billeder fra idag hehe. Jeg elsker det her look! Bukserne, kimonoen, skoene, solbrillerne, alt!!

Here’s a bunch of pics of todays outfit so this post wont be too personal hehe. I love this look! The pants, the kimono, the shoes, the sunglasses, everything!!
DSC06478-001Ny mappe3-001DSC06527-001DSC06449-001Ny mappe5-001DSC06497-001DSC06534-001DSC06472-001Ny mappe6-001DSC06504-002Ny mappe7-001DSC06483-001
Kimono – Top is sold out in navy, but black is available herePantsHeelsSunglasses – Bag is from Aldo – Fake ponytail(lol).

Det ser ud til at kimonoen er udsolgt ligenu, men jeg kunne stadig finde den derinde så derfor har jeg linket til den hvis nu den kommer tilbage. Hav en dejlig aften <3

It looks like the kimono is sold out right now, but I could still find it on the website so I linked to it in case it gets available again. Have a nice evening <3

6 kommentarer

 • Linnea

  Hej Sandra.
  Har du Rapunzel hestehale i her? Virkelig flot hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja hehe 😀 Tak <3 Den må jeg hellere lige smide et link ind til hvis andre også er interesseret 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sandra
  Mega respekt for sådan et personligt indlæg, det må have været en svær tid at komme i gennem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Du har min fulde respekt, det er så sejt at du tør at skrive et så personligt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få den lækreste, tropiske & sommerfriske hud!