Bo med min søster?

Sidste chance!

Danish post

Hej sweethearts <3 En ting som jeg virkelig er begyndt at gå utroligt meget op i – det er hudpleje. Jeg er begyndt at pleje min hud både morgen og aften – og det er noget jeg faktisk aldrig har været god til, men her henover de seneste måneder har jeg holdt det ved lige, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med. Ja faktisk så glæder jeg mig helt til at fjerne makeup om aftenen for at rense min hud og tilføre lækre produkter hehe. Nu hvor jeg rejser til USA her imorgen så er det dog ikke nok med lækre produkter til morgen og aften – jeg skal også have noget solbeskyttelse så min hud ikke bliver skadet derovre. Jeg har faktisk også næsten altid været ligeglad med solbeskyttelse, men det er bare så vigtigt at huske! Ikke nok med at solen kan solbrænde dig, men derudover så har jeg også bare erfaret at man får en smukkere glød og smukkere brun kulør hvis man bruger solbeskyttelse. Måske tager farven lige lidt ekstra tid at opbygge – men i sidste ende er det det hele værd. Man er ikke blevet solbrændt, og hunden er pænere end hvis man ikke havde brugt solbeskyttelse.
DSC05198-001DSC05180-001DSC05203-001
Jeg bruger både solcreme og after sun for at holde min hud smuk og min kulør lækker. Jeg bruger en solcreme til kroppen, men også en til ansigtet. Den til kroppen har solfaktor 20 og giver en medium beskyttelse, dufter godt og holder huden blød – hvilket jeg elsker, for ofte syntes jeg at solen kan virke ret udtørrende på huden. Derudover så bruger jeg jo også en til ansigtet, og den har solfaktor 30, og den har jo så en lidt højere beskyttelse – derudover har den også anti-age-beskyttelse mod skader fra solen. For mig er det dog ikke nok med solcreme – jeg elsker at påføre ekstra fugt og lækre produkter efter at jeg har været ude og solbade. Her bruger jeg to after sun cremer – igen en separat til kroppen, og en til ansigtet. Den til kroppen tilfører en masse fugt, og derudover så både forlænger og intensiverer cremen den brune farve som ens hud lige har fået ude i solen. Den fremhæver hudens gyldne farve – and that’s something I like hehe. Det sidste produkter jeg bruger er en after sun creme til ansigtet. Denne creme har indbygget anti-age-effekt og dens formel virker reparerende på huden hvor den går ind og udfylder rynker og linjer og modvirker pigmentpletter samtidig med at den genfugter huden efter solbadning.
DSC05192-001DSC05197-001
Eftersom det jo er så vigtigt at man passer på sin hud ude i solen, så vil jeg helt klart opfordre Jer til at gøre det! Jeg kan huske dengang jeg var yngre og jeg bare ville have så meget sol som muligt men jeg ikke passede på min hud – det har jeg virkelig fortrudt den dag idag. Det er også skadeligt for huden og kan resultere i hudkræft hvis man ikke passer på huden! Derfor har jeg sørget for en lækker kampagne til Jer derude – med de 4 lækre cremer som jeg bruger. Normalpris for dem er 466 kr. men igennem min kampagne kan I få dem for 229 kr. I sparer altså over halvdelen! Og derudover så er der også fri fragt. Og bare rolig – hvis I ligenu tænker at det er sidst på måneden og I ikke har råd – så kan I sagtens bestille alligevel for I skal nemlig ikke betale med det samme. I får en regning med produkterne når de kommer i posten, og den skal så betales inden for 14 dage. Bestil produkterne lige HER <3 Kampagnen slutter imorgen, så skynd Jer!!

Dette indlæg er en repost 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bo med min søster?