A real American breakfast

Klamme tyv

Så er jeg i DK igen selvom det var meningen at min søster og jeg skulle have været i USA i 3 uger. Vi var der kun i 1 uge, for i forgårs fik jeg pludselig beskeder om nogle prøvede at bruge mit kort, og at det derfor var blevet spærret da de mistænkte svindel. Min mor fik ringet til banken for mig eftersom jeg jo var i USA, og ja det var rigtigt – mit visa kort var spærret og nogle havde prøvet at bruge den. Indtil videre kunne de ikke se at der var købt noget – men når visa kortet bruges kan der os gå flere dage før beløbet trækkes. Jeg gik i panik og begyndte at græde, og så ville jeg bare hjem! Jeg ville ikke sidde på den anden side af jorden for hva nu hvis der om et par dage blev trukket en masse penge og jeg så ville sidde derovre uden penge til mad f.eks.? Jeg plejer altid at bruge mit kort til at købe mad osv. så havde jo ingen kontanter på mig. Jeg havde heldigvis også mit mastercard med – men den bruger jeg aldrig, så jeg kunne ikke engang koden dertil og derfor kunne jeg kun bruge den online. Jeg gik i panik og ville bare hjem – så jeg bestilte to flybilletter til min søster og jeg til at vi kunne komme hjem samme aften. Så i mandags skete det om morgenen, og om aftenen sad vi i flyet fra Dallas til London, og igår landede vi så i London og fløj videre til DK. Kom hjem igår aftes, og har bare slappet af og ellers kom Mette herhjem og sov. Imorges ville jeg så lige tjekke mit kort, og gæt hvad? Der er købt en masse ting!!! Der er købt for 5000 kr. med mit kort – som jeg IKKE har gjort! Der er blevet brugt både dollars og euro, og der er købt fra flere forskellige steder. Jeg er i chok! Jeg har lige haft snakket med banken og har lavet indsigelser eftersom det jo ikke er mig der har haft gang i alle de køb. Hvordan kan folk finde på sådan noget?! Karma kommer forhåbentlig tilbage til den person der har haft gang i mit kort. Klamme tyv.

I’m now back in DK again even though my sister and I were supposed to have stayed in the States for 3 weeks. I got a message monday morning saying someone was trying to use my visa card – and it was not me! I called my mom and had her call my bank and they said that my card has been closed cause someone has been trying to buy things with it and they suspected it was fraud. I started to cry and panic and all I wanted to do was go home. I did not want to be sitting on the other side of the world cause what if they had taken all my money – then I wouldn’t be able to buy food or anything! So I found flights for me and my sister and we flew from Dallas to London on monday night, and then we landed in London yesterday and flew from London to DK last night. I’ve just been relaxing at home and then Mette came and slept here. When I woke up this morning I wanted to look at the statements on my bank account. And guess what!? Someone has bought for 5000 dkk!!!! And that someone is NOT me. I’m in chok! Who would do something like that. I called my bank and talked to them to see if we can figure something out. Karma will come back to the person who has done this. Hopefully. Nasty ass thief.


For at det ikke bare kun bliver snak om respektløse mennesker, så er der her lidt billeder fra i lufthavnen. Jeg er ret vild med mit outfit fordi det er afslappet men stadig cute og fint syntes jeg hehe.

So it wont just be talk about people with no respect, then here’s some pics from the airport. I liked my outfit a lot cause I think it’s cute and pretty hehe.
DSC05575-001usa1-001DSC05592-001DSC05568-001
Mit outfit er desværre købt for noget tid siden og er udsolgt online, men jeg har fundet lignende ting her: // My outfit is sold out unfortunately, but I’ve found similar items here:

Desktop
1234567 <3

Hav en god aften :-* // Have a good night :-*

4 kommentarer

 • Ano

  Kære sandra! Det er den klammeste oplevelse ever!!! Mit kort blev engang misbrugt for langt højere beløb – 147.000kr for det ikke skal være løgn…. Men banken var søde, og fik alle penge igen! Så frygt ej! – men virkelig surt og mega trist, at det skulle ødelægge jeres ferie! Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Oh my God!!! Jeg håber virkelig at de mennesker der gør sådan noget får det igen!! Det er så grimt gjort :/ Heldigvis har du fået dine penge, og jeg har også allerede mine tilbage på kontoen heldigvis <3 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kommer der ikke snart et indlæg med det der kæbeooperation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Der er indlæg herinde hvis du søger om det.. Jeg er jo ikke opereret endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A real American breakfast