Sidste chance!

Get the look: Celebrities wearing band tees

Okay – jeg havde nok aldrig forestillet mig at jeg skulle lave et indlæg om band tees – men jeg er begyndt at syntes de er ret fede her til sommer, evt med et par jeans eller et par denim shorts. Jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig kan lide dem?? Mon det er fordi jeg deler værelse med min søster og hun render rundt i sådan nogle t-shirts konstant? Hehe. Jeg har overvejet om jeg selv skal købe en også – jeg ved bare ikke om det vil være mærkeligt når jeg ikke ligefrem lytter til band musik?? Anyway, jeg har lige sat og googlet mig frem til nogle billeder af nogle af de kendte, hvor de har band tees på – og det har bare gjort at jeg nu syntes at stilen er endnu federe hehe.

Okay – I never thought I would be the one to blog about band tees – but I’ve really began to like them a lot lately. I think they look cool with a pair of jeans or denim shorts. I don’t know why I all of a sudden like these t-shirts cause they aren’t really my style. Maybe it’s cause I’m sharing room with my sister and she wears them a lot? Hehe. I’ve thought about buying one myself – I just don’t know if it would be too weird since I don’t really listen to band music?? Anyway, I just went on google and found some pics of celebrities wearing band tees – and that just made me like the t-shirts even more hehe.
Desktop
Selvfølgelig har jeg også været rundt og kigge på lidt forskellige sider, og der har jeg fundet nogle fede band tees til Jer derude – faktisk har jeg fundet en der ligner Cara Delevingne’s på en prik:

I also just looked at some different webshops where I’ve found some cool band tees for you all – I actually found one that’s similar to Cara Delevingne’s:
Desktop1
Guns N Roses TeeGuns N Roses Skeleton TeeMarilyn Manson Band TeeRock Night TeeEagle Rock TeeOzzy Osbourne TeeIndiana Tee.

Hvad syntes I om den stil? <3 // What do you think about this style? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance!