Touchdown USA!

Fun at the zoo

usa-001
Godaften <3 Herovre er klokken kun omkring 11, men jeg har været vågen i laaang tid hehe. Tænkte at jeg lige ville blogge lidt om igår hvor vi var i Zoo her i Texas. Der er så varmt herovre, så det var vildt varmt igår da vi gik i et par timer udenfor i 37 grader – men jeg klager ikke, for det er så lækkert! Sol og varme, mhhhm. Vi fik set forskellige dyr – blandt andet de smukkeste hvide tigre! Da jeg så dem tænkte jeg bare på  Misty og Hakeem, åh jeg savner mine små babies so much. Kan slet ikke vente til at være hjemme i DK og kysse og kramme dem igen. Derudover så var vi også inde i sådan et indhegnet rum agtigt hvor der var fuld af fugle som vi fodrede haha. De fløj rundt over alt og jeg fik total paranoia på når de satte sig på min hånd istedet for den pind med foder, det var så ækelt at mærke deres klør haha.

Good evening <3 Overhere it’s only around 11, but I’ve been awake for a loooong time hehe. I thought I just wanted to blog a bit about yesterday which we spent at a Zoo here in Texas. It’s so warm overhere so it was extremely hot for us to wake around outside for several hours at the zoo since it was 37 degrees – but I’m not complaining, it’s so nice! Sun and warm weather, mhhhm. We got to see so many different animals – some of them were beautiful white tigers! I thought of Misty and Hakeem when I saw them, åh I miss my little babies. Can’t wait to be home to hug and kiss them. We also went to this birdcage thing where there were so many birds. We gave them some food on these sticks and they flew around us. I got a bit freaked out when they sat on my hand, it was so gross to feel their claws haha.
DSC05331-001DSC05329-001DSC05297-001DSC05283-001DSC05308-001DSC05311-001DSC05315-001usa1-001DSC05292-001DSC05345-001
Køb mit outfit her: KjoleSkoSolbrillerTaske (lignende). // Shop my outfit here: DressShoesSunglassesBag (similar).

Nu vil jeg gøre mig klar. Vi skal i endnu et “mall” herovre og shoppe hehe. Husk at følg min snapchat – Kassandragoldie. Der opdaterer jeg hele tiden <3 // I need to get ready now. We are going to go to another mall. Remember to follow my snapchat – Kassandragoldie. I post many pics and videos there <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Touchdown USA!