Vold, politi, krisecenter!

Bo med min søster?

Hej <3 Det bliver lige et sent dagens første indlæg for idag – men jeg var et smut forbi kosmetolog her imorges og få en ansigtsbehandling, og derefter kørte jeg hjem og gik i bad og gjorde mig klar. Idag har jeg bare været sammen med min søster og Mette. Vores plan var at vi ville have sat ude i haven og have fået sol for det gjorde vi nemlig igår, og der gav den ret godt, men eftersom vejret var helt gråt og skyet så måtte vi droppe vores plan om sol hehe. Jeg fik dog lige taget de her outfit billeder til Jer – for endnu engang har jeg en rabatkode at dele med Jer! Idag kan I få hele 60% rabat på alt hos Boohoo – 60%!!!!! Det er altså virkelig meget, det vil sige I kan få alt til under halv pris jo! Min kimono på disse billeder er derfra 🙂 For at få rabatten skal I bruge koden – SAVE60. Men I skal skynde Jer – for den udløber ved midnat!!

Hi <3 It’s a late first post of the day today for me – but I spent my morning at the cosmetologist where I got a facial. Then I drove home and took a shower and got ready. I’ve spent my day with my sister and Mette. Our plan was to tan outside cause we did that yesterday, but it’s quite cloudy today so no tanning for us hehe. However, I did get to take some outfit pics for you – cause I once again have a discount code to share! You can get 60% off on everything at Boohoo – 60%!!!!! That’s a huge discount, you can get everything till less than half price! My kimono is from Boohoo 🙂 Use the code – SAVE60 to get the discount. But hurry up – it ends at midnight!!
Ny mappe8-001DSC06656-001
KimonoTopJeans – Shoes are from River Island – Sunglasses.

Toppen i rød er næsten udsolgt, men ellers kan den købes i hvid lige her, og i sort lige her. Jeg har den også i hvid selv faktisk hehe.

The top is almost sold out in red, but it’s available in white right here, and in black right here. I actually also have it in white myself hehe.


By the way, det er så mærkeligt at dele værelse med min søster haha!!! Altså det er da meget hyggeligt, men det er også meget proppet lol. I starten var Josefine mega hidsig over jeg skulle flytte herhjem igen indtil jeg finder en ny lejlighed, og hun ville helst ikke have nogle af mine ting ind på hendes værelse… Men altså sådan som der ser ud herinde idag så har vi rykket min store seng herind istedet for hendes lille seng, samtidig har jeg også købt et kæmpe tøjstativ og sat herind hvor alt mit tøj hænger på, jeg har købt bedrollers hvor alt min makeup kan være i under sengen – og jeg har rykket mit kæmpe store spejl herind. Det var en ting hun var meget imod, så jeg gjorde det imens hun ikke var hjemme hahahha!!! Søskende skal altid bare være irriterende og drillende overfor hinanden – jeg er hvertfald sådan en søster der er sådan 😛 Driller I ikke også Jeres søskende? Jeg har virkelig mange sjove historier lol!! Anyway, nu skal jeg ud og hente aftensmad. Hav en dejlig aften <3

By the way, it’s so weird to share a room with my sister haha!!! I mean, it’s cozy and all, but it’s also very crowded lol. Josefine was very angry at the beginning cause I had to move back home until I find a new place to live, and she didn’t really want any of my stuff in her room… But as I’m writing this, I’m laying in her room, in my bed, looking at all of my clothes hanging on this rack thingy that I bought plus I also took my big mirror in here. She told me no when I asked if I could move my mirror in here, but when she left to hang out with her friends guess what I did? Moved it in here hahahaha!!! I guess siblings just are like this towards each other lol 😛 Don’t you all irritate your siblings? I have so many funny stories lol!! Anyway, I gotta go pick up some dinner now. Have a nice evening <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vold, politi, krisecenter!