Get the look: Celebrities wearing band tees

Black & white

DSC06704-001
Godmorgen babes <3 Okay så det her indlæg handler egentlig både om mit outfit, men også om min elskede clip in hestehale eftersom jeg har fået en del beskeder angående den hehe. Denne her jumpsuit har jeg haft i et par måneder nu, men jeg har faktisk kun brugt den en gang – og det var for lidt tid siden hvor jeg var i byen med M. Dengang fik jeg aldrig taget nogle ordenlige billeder af den her jumpsuit – det eneste jeg fik taget var et mirror picture, og det er altså bare ikke godt nok hehe så igår fik jeg lige min søster til at tage nogle ordenlige billeder for jeg er nemlig helt vild med den. Jeg undrer mig faktisk over at jeg ikke har brugt den noget oftere eftersom den er så enkel og stilet – og så går den bare til alt eftersom den er sort. Igår tog jeg min hvide jakke over og jeg syntes at det gjorde looket endnu mere stilet og sofistikeret 🙂 Da jeg var i byen med M havde jeg løst hår og wavy krøller, men igår tog jeg min elskede falske hestehale i. Jeg elsker at den på 2 sekunder får ens hår til at være meget længere, og derudover så elsker jeg at den også er wavy. Samtidig er den super nem at påføre. Både hestehalen og jumpsuiten kan bruges til hverdag eller hvis man skal i byen eller ud og spise eller lignende – det hele kommer bare an på stylingen 🙂

Good morning babes <3 Okay so this is a post about my outfit, but also about my beloved clip in ponytail since I’ve gotten a bunch of questions about it hehe. I’ve had this jumpsuit for a couple of months now, but I’ve only worn it once actually – and that was for a night out with M. I didn’t take outfit pictures of my look that night – I only took a mirror picture, and that’s just not good enough hehe so I had my sister take some better pictures for me yesterday cause I really love this jumpsuit. I’m actually wondering why I haven’t worn it more often since it’s so simple and stylish – and it also matches everything since it’s black. I wore my white long coat over it yesterday and I think it made the look even more stylish and sophisticated 🙂 When I went out with M I had wavy loose hair, but yesterday I decided to wear my beloved fake ponytail. I love that it changes your hair in only 2 seconds. It gets longer and I also love the wavy curls. It’s also super easy to put in your hair. Both the ponytail and the jumpsuit can be worn during daytime but also if you’re going out for the night, or heading to dinner or something – it all just depends on how you style it 🙂
DSC06765-002DSC06698-001DSC06822-001DSC06739-001Ny mappe-001DSC06834-001Ny mappe-001DSC06774-002Ny mappe-001DSC06743-001DSC06699-001
Jacket HeelsFake ponytail – Jumpsuit is from New Look – Earrings  & Bracelet are from Sno of Sweden  – Ring.

Min jmpsuit er desværre udsolgt der hvor jeg bestilte den fra, så istedet har jeg fundet nogle andre fede sorte jumpsuits til Jer:

My jumpsuit is sold out unfortunately, so I just found some other pretty jumpsuits instead:
Desktop
Wrap jumpsuitLace up jumpsuitCami jumpsuitMesh jumpsuitOne shoulder jumpsuit.

<3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: Celebrities wearing band tees