Yesterday in Texas

A real American breakfast

Hej honeys <3 Igår var vi ude og spise på sådan en virkelig Texas-agtig restaurant. Og derfor bestilte jeg også en virkelig Amerikansk morgenmad – nu hvor jeg jo er herovre hehe. Jeg fik min elskede amerikanske pandekager med massere af sirup på, og dertil fik jeg kalkun bacon samt scrambled eggs (bare for at gøre det lidt sundt hehe). De pandekager mættede virkelig meget, og jeg kæmpede seriøst også for at få alle ned – men jeg kunne ikke fordi de var så store hehe. Men lækre var de! Håber at jeg når at spise der en gang til inden vi rejser hjem.

Hi honeys <3 We went out to eat for breakfast yesterday at this very Texas-ish restaurant. And therefor I also choose to order some very American-ish breakfast – now that I’m here hehe. I got my beloved american pancakes with lots of syrup, and some turkey bacon and scrambled eggs on the side (just to add something healthy lol). The pancakes were so big and I fought to eat them all but it was a mission impossible since they were so big hehe. But they were super delicious! I hope I get to eat there one more time before we leave.
DSC05248-001DSC05510-001DSC05263-001DSC05246-002DSC05262-002
TopSkoSolbrillerTaske (lignende). // TopShoesSunglassesBag (similar).

Ellers var det faktisk meningen at jeg skulle have været med i biografen igår og se The Purge 3, men gæt hvem der lagde sig til at sove? Mig!! Ej jeg lå og snakkede mobil med M og da han lagde sig til gjorde jeg også. Nu må jeg også snart have sovet nok så jeg ikke er jetlagged længere tænker jeg? Jeg spiste ikke engang aftensmad igår fordi jeg var så træt. Og så er man altså træt hehe.. ZzzzZzz.. Idag er planen vidst at vi skal til Dallas!

I was supposed to go to the cinema with my sister and Claire yesterday to watch The Purge 3, but guess who stayed home and went to bed? Me!! Or well actually I was on the phone with M and then I went to bed when he did. I’m thinking my jetlag has to go away soon though since I’ve been sleeping so much overhere? I didn’t even eat dinner last night cause I slept. And that’s when you know you’re tired if you miss out on dinner… ZzzzZz.. I think we’re going to Dallas today!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday in Texas