Nelly sale - Black wants

Til salg

Godaften <3 Jeg har en masse tøj, sko og tasker som jeg sælger ud af – og derfor ville jeg smide det op herinde så Jer der følger med her også kan se hvad jeg har, hvis nu nogle af Jer skulle være interesseret 🙂
Desktop1
Stribet blondekjole, str. 36. Brugt en gang // Rosa/nude kjole, str. 36. Aldrig brugt // Lilla top, str. xs. Aldrig brugt // Creme kjole, str. 36. Brugt 1 gang // Pink top, str. s. Brugt 1 gang // Lyserød mesh bodysuit, str. 36. Aldrig brugt // Grå blonde kjole, str. 36. Brugt 1 gang.SOLGT
Desktop
Hvide bukser, str. 36. Brugt 1 gang // Sort top, str. s. Brugt 1 gang // Blomstret nederdel, str. xs. Brugt 2 gangeSOLGT // Mint jakke, str. s. Brugt 1 gang // Sort top, str. xs. Aldrig brugt // Beige nederdel, str. 36. Brugt et par gange // Sorte støvler, str. 40. Brugt 1 gang.
Desktop2
Armgrønne bukser, str. 36. Brugt 1 gang // Sort trøje, str. 36. Aldrig brugt // Slangeskindssko, str. 40. Kun brugt til billeder // Leopard sko, str. 40. Aldrig brugt // Sorte sko, str. 40. Kun brugt til billeder // Brun bluse, str. 36. Brugt 1 gang // Sort jakke, str. s. Brugt 1 gang. 
Desktop3
Clutch, brugt 1 gang // Sort strikket vest, str. xs. Brugt 2 gange // Mønstret strik, str. s. Brugt 2 gange // Mint kjole, str. 36. Aldrig brugt // Grå trøje, str. S. Brugt et par gange // Mønstret jakke, str. xs. Brugt 2 gange // Blå bluse, str. s. Brugt 2 gange.

Hvis I er interesseret i noget af det så kan I skrive til mig på min facebookside som I finder lige HER <3 Alt skal bare væk hurtigst muligt da jeg rejser til USA snart 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly sale - Black wants