Pas på Jeres hud i solen!

Flight cancelled

Godmorgen babes. Det var meningen at min søster og jeg skulle flyve til USA her idag, men igår aftes fik jeg en mail om at vores ene fly var aflyst, og derfor kunne vi ikke komme afsted idag. Vi blev så ombooket til et andet fly imorgen tidlig, så vi får næsten ingen søvn i nat fordi vi skal op klokken 1 for at køre mod Hamborg da vi skal flyve rigtig tidligt imorgen. Det er super nederen når alt var planlagt til idag – men nu har jeg så bare en ekstra dag herhjemme til at få ordnet ting.

Goodmorning babes. My sister and I were supposed to fly to the States today, but I received an email last night saying one of our flights for today were cancelled. It also says that they’d rebooked us onto another flight already, and that it will be departing very early tomorrow morning. We wont get any sleep tonight cause it’s such an early flight. We have to get up at 1 to drive to Hamburg airport. It sucks since cause we thought we were going today, but I guess this just gives me one more day at home to take care of things.

Nu vil jeg snart bevæge mig ud af sengen og komme igang med min dag. Vil være så aktiv som muligt så jeg er helt smadret omkring spisetid og forhåbentlig kan sove derfra og til når vi skal op lidt efter midnat hehe.

I’m going to get up soon and get my day started. I want to be as active as possible today so hopefully I’ll be super tired around dinner time and able to sleep early so I can get up a bit past midnight hehe.

2 kommentarer

  • Emina

    Jeg starter på HF efter sommer. Vil du lave et indlæg om; hvordan det er osv? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på Jeres hud i solen!