Colored mirrored aviators

Cute summer wants

Jeg har lige forelsket mig i de her søde stykker tøj og sko fra Nelly. Jeg ville ønske at jeg kunne nå at bestille lidt af det hjem inden jeg rejser til USA, men det kan jeg desværre ikke nå – så derfor må jeg dele det med Jer istedet, og håbe at nogle af tingene stadig er på lager når jeg er hjemme igen hehe. Jeg er helt vild med de rosa sko!

I just fell in love with these cute pieces from Nelly. I wish I had time to order some of them but unfortunately not since I will be travelling to the states on monday. I still wanted to share it all with you guys though. I just hope some of the things are still in stock when I get home again hehe. I love the rose shoes!
Desktop1
Beige suede dressBeige lace up topNude t-shirtBlack wrap over dressRose suede dressBlack lace up wedgesRose criss cross heels.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colored mirrored aviators