12 kjoler til under 125 kr. + 15 ekstra rabat idag!

Colored mirrored aviators

Hej honeys. Jeg ved godt at min blogging her for tiden slet ikke er særlig god, men jeg har bare rigtig travlt eftersom jeg rejser til USA på mandag. Jeg har en masse ting der skal ordnes, og derudover skal jeg have pakket, og samtidig vil jeg gerne bruge så meget tid som muligt med M inden jeg rejser. Men nu har jeg lige lidt tid til at lave et lille indlæg, og derfor ville jeg lige vise Jer mine nye solbriller som jeg modtog forleden dag. De er begge i samme stil, men bare i to forskellige farver. Jeg syntes at de er vildt cool fordi farverne er så skrigende, og derudover så elsker jeg at de er total spejl-agtige. Jeg syntes at det ser mega fedt ud hehe.

Hi honeys. I know I haven’t blogged much lately, but I’m super busy these days since I will be travelling to the United States on monday. I have a bunch of things to take care of, and I also need to pack, plus I want to spend as much time as possible with M before I fly overthere. However, I have a small amount of time right now to update my blog, so I just wanted to show you my cool sunglasses I received the other day. They’re both the same style – but in two different colors. I really like the colors because they’re so bright, and I also like the mirrored lenses. It looks so cool hehe.
DSC05175-001DSC05176-001DSC05177-001
De er begge fra Noughts and kisses og de pinke kan købes lige HER, og de blå kan købes lige HER <3 // They’re both from Noughts and kisses and the pink ones can be bought right HERE, and the blue ones right HERE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 kjoler til under 125 kr. + 15 ekstra rabat idag!