Min hudpleje

Sandra Safari

DSC04171-002
Kender I det at ens outfit nogle gange får en til at føle some kind of way? Sådan havde jeg det med det her outfit. Jeg føler at jeg hører til i en Jurassic Park film eller at jeg burde være safari-leder et eller andet sted i Afrika. Lol. Måske et nyt job jeg burde gå efter? Haha. Jeg tror at det er skjorten der får mig til at føle det. Det må være den armygrønne farve.
DSC04168-001DSC04186-001DSC04174-001
Shop mit outfit her: Jeans // Skjorten – H&M // Solbriller // Sko – Aldo (lignende her) // Taske – Aldo (lignende her).


Idag har jeg forresten været til eksamen. Skriftlig matematik. Der var 7 opgaver og jeg føler at jeg klarede de 5 første okay… Da jeg kom til opgave 6 gik det hele galt, kunne slet ikke finde mine noter så jeg ved at den opgave er helt forkert. Den sidste opgave er jeg ikke helt sikker på da det er geometri og det er min dårlige side, men jeg fik den da regnet – så nu må jeg bare håbe at de er rigtige hehe. Jeg havde egentlig ingen forventninger til denne eksamen som sådan – det er mere til den mundtlige i næste uge at jeg har forhåbninger om at det går rigtig godt. Jeg laver forresten et indlæg imorgen omkring eksamensforberedelse 🙂 Ved godt at mange af Jer allerede har været oppe, men der er stadig en del der mangler endnu og I kan da nå at få et tip eller to med på vejen hehe.

Hav en dejlig aften beauties :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudpleje