Dumpede en eksamen

Mine favorit badedragter

En ting som jeg crusher en del på her for tiden – det er badedragter. Jeg har egentlig altid syntes at de var ret så hæslige og at de hørte til børn, men jo ældre jeg er blevet (og jo flere fede designs der er kommet lol) er jeg altså begyndt at kunne lide dem rigtig meget. Jeg har selv haft monokinier, som jo egentlig også er en badedragt men stadig lidt bikini agtig. Nu vil jeg dog rigtig gerne have en badedragt, og jeg overvejer lidt om jeg skal købe en her idag hvor man jo kan få 20% rabat på alt hos Asos – så sparer jeg da hvertfald lidt penge hehe og hvem vil ikke det? Jeg har lige sat og kigget alle deres badedragter igennem, og der har jeg fundet frem til mine favoritter. Som I kan se så er jeg vild med mønstrede badedragter eller badedragter i en pangfarve. Jeg er helt vild med blomster badedragten med en sløjfe i siden, men samtidig kan jeg også lide den anden blomstrede dragt ved siden af da jeg syntes det er fedt med mesh-detaljerne. Jeg er også helt vild med den orange – jeg syntes den har nogle fede udskæringer! Det samme gælder den røde hehe. Hvilken af dem er I mest vild med? Eller foretrækker i bikinier frem for badedragter?
Desktop1
Shop badedragterne her: Tropisk mønstret badedragt // Stribet badedragt // Blomstret badedragt med sløjfe // Blomstret mesh badedragt // Rød badedragt // Leopard badedragt // Orange badedragt // Hvid badedragt // Metallisk lilla badedragt // Lilla blonde badedragt // Gul badedragt.

Husk at hvis I skal have de 20% rabat så er det koden – YESPLEASE som I skal taste ind ved kassen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumpede en eksamen