Mine favorit badedragter

Min hudpleje

Hej sweethearts <3 Som jeg skrev forleden så har jeg i en længere periode været træt af hvordan min hud i ansigtet ser ud. Jeg har følt at den er rigtig tør, men samtidig også fedtet på nogle små områder. Derudover så er jeg også bare træt af mørke rander under øjnene. Og jeg er træt af at min hud generelt ikke er som jeg ønsker. Derfor tog jeg til kosmetolog i sidste uge hvor jeg fik en ansigtsbehandling, og samtidig fik jeg anbefalet nogle produkter. Produkterne jeg fik anbefalet er fra Rodial. De er ret pricy, så jeg måtte lige tænke mig ekstra om engang inden jeg købte dem – for hvad nu hvis de ikke virkede? Jeg blev dog enig med mig selv om at en kosmetolog der lige har stået og nærstuderet min hud måtte vide hvad hun taler om, og derfor købte jeg produkterne.
DSC04150-001
Jeg blev anbefalet nogle af Rodial’s Super Acids produkter. Hun fortalte at de er super gode til fornyelse af huden. Derudover så hjælper denne linje også imod urenheder, og samtidig så hjælper den på at ens hud bliver mere ensfarvet at se på overalt, og så giver produkterne bare en flot glød. De hjælper også på at lukke porer i huden. Super Acids er god til en “ung hud”. Til under øjnene blev jeg anbefalet deres linje Dragon’s Blood. Dragon’s Blood linjen er god til at blødgøre og give fugt til huden – hvilket er noget jeg især har brug for under mine øjne.
DSC04151-001DSC04156-001
De produkter som jeg har brugt i et par dage nu er først og fremmest en cleanser som jeg renser min hud med morgen og aften. Derefter smører jeg en serum på – også morgen og aften. Dagcremen tager jeg kun på om morgenen og det er egentlig mest fordi at der er solfaktor i og samtidig er det jo en dagcreme, så jeg tænker at jeg også lige skal have fundet mig en natcreme fra Rodial som jeg skal have investeret i. Og under øjnene bruger jeg jo som sagt øjencremen – og det er også både morgen og aften. De forskellige produkter kan købes her: Rodial Super Acids X-treme Exfoliating Glycolic Cleanser // Rodial Super Acids Daily Azelaic Acid Serum // Rodial Super Acids SPF30 X-treme Dark-spot Sun Filter // Rodial Drangon’s Blood Eye Gel.
DSC04154-001
Jeg er som sagt kun lige begyndt at bruge produkterne, men jeg føler allerede en ændring i min hud. Og samtidig er jeg også så småt begyndt at kunne se en ændring. Og så vil jeg mene at det altså er nogle gode penge at give ud!! Det er så vigtigt at passe på sin hud, og jeg har været den største dumpap i verden til det, og derfor prøver jeg også på at lave om på det nu. Lige siden jeg har købt de her produkter så glæder jeg mig om morgenen til at bruge dem, og det samme gælder om aftenen inden jeg går i seng. Jeg syntes at Super Acids linjen dufter så godt! Produkterne dufter virkelig frisk og frugt-agtigt, det er også frugtsyre produkter. Øjencremen har ikke rigtig nogen duft syntes jeg – den er dog virkelig fugtgivende, men de andre efterlader ens hud smuk og velduftende. Bare kig på billedet ovenover – man kan lige se at Misty er kommet hen til cleanseren for at få duftet lidt til den hehe, hun elsker også duften. Anyway, jeg kan ikke rigtig sige mere om produkterne end hvad jeg har gjort, da jeg jo kun har brugt dem i kort tid – men indtil videre så kan jeg se en forbedring af min hud og det er jeg rigtig glad for. En anden ting jeg forresten også er vild med, det er designet. Syntes det er et stilet og enkelt design – og det gør at jeg glæder mig endnu mere til at tage produkterne frem hver dag og bruge dem hehe.

Hvilke hudprodukter bruger I? <3

2 kommentarer

 • Line

  Jeg har selv haft tør og uren hud.
  Men efter jeg er begyndt at rense min ansigt i økologisk 100 % mandelolie, vasker det grundigt af med vand bagefter. Og smørret så to dråber økologisk 100 % jojoba olie på bagefter.
  Har aldrig tør hud mere ❤
  Og så er det kemikalie frit og skånsom for huden og miljøet! Love it ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit badedragter