Lace loving

Jeg har brug for Jeres hjælp!

DSC03568-003
Godmorgen <3 Det er indlæg er egentlig fordi at jeg savner Jeres kommentarer og Jeres feedback herinde på bloggen – så derfor håber jeg at I vil være søde og kommentere det her indlæg. Hvad vil I gerne se mere af herinde? Neglelak? Mode? Skønhedsprodukter og rutiner? Normale hverdagsting? Træning? Videoer? Eller noget helt andet? Jeg savner som sagt Jeres feedback til de forskellige indlæg jeg laver – for tit så føler jeg bare at de indlæg jeg laver egentlig kan være mega ligegyldige hvis de ikke får noget feedback.. Så derfor vil jeg gerne have lavet om på det så indlæggene bliver nogle efter Jeres ønske – så der kan komme mere feedback herinde og vi ligesom kan skrive sammen, frem for at jeg kun sidder og skriver ud til Jer 🙂 Håber at I vil smide en kommentar med Jeres ønsker <3

24 kommentarer

 • Desiree

  Hej 🙂
  Jeg elsker de blog indlæg du laver både med mode, mad, makeup, neglelak og dine videoer men skriver bare ikke så mange kommentarer 🙂 det kunne være sjovt at se hvilke makeup produkter du bruger til hverdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tusinde tak <3 Og tak fordi du så lige skrev en kommentar – det er nemlig det jeg savner herinde hehe 😀
   Det var en god ide – det skal jeg nok lave et indlæg om snarest <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desiree

   Perfekt 🙂
   Keep up the good work 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Outzen

  Heej 🙂
  Tal for nogle gode blogindlæg, jeg kunne godt tænke mig at se hvordan du lægger make up til hverdag og fest og også hvordan du sætter dit hår 🙂

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Har svaret på den anden kommentar 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Outzen

  Hej 😊
  Tusind tak for en god blog 🙂
  Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan du lægger makeup og sætte hår til hverdag og fest. Derudover kunne jeg godt tænke mog at se hvad for nogle prudukter og redskaber du bruger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak <3 Og tak fordi du følger med <3
   Det skal jeg nok blogge om <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sandra
  Jeg elsker rigtig meget at læse om de hverdagsting du laver. Derudover er det virkelig lækkert når du blogger om diverse skønhedsprodukter og kommer med forskellige tips og tricks 🙂
  Jeg har fulgt din blog lige siden du deltog i paradise hotel, men har faktisk aldrig skrevet kommentarer til dine indlæg, selvom jeg læser næsten dem alle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak skal du have <3
   Jeg skal nok blogge mere om hverdagsting samt skønhedsprodukter og tips og tricks 🙂 Tak fordi du har fulgt med i så lang tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mere om dit liv. Din hverdag både gode og dårlige ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for din kommentar – det skal jeg nok blive bedre til at skrive om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sandra, det kunne være mega fedt at du måske skrev om hvordan du sådan indretter lejligheden, blogger om din ynglings ting at lave på en let eller travl dag, måske nogle flere videoer om hvordan du måske er kommet igang med træningen, hvad du spiser, laver makeup looks fra dage du lige føler at lege med makeup eller det du laver til hverdage samt fester eller hygge ture med Josefine/ veninderne, deler tanker om det som rammer medierne, måske bare fortæller om det du mener man kan hvis man mangler motivation til måske at gå mere selvtillid, fortæller om da du “ung”, altså bare skyd ud fra hofterne. Håber det kunne hjælpe dig lidt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ih tak for alle dine gode ideer!!!! <33333

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sandra, det kunne være mega fedt at du måske skrev om hvordan du sådan indretter lejligheden, blogger om din ynglings ting at lave på en let eller travl dag, måske nogle flere videoer om hvordan du måske er kommet igang med træningen, hvad du spiser, laver makeup looks fra dage du lige føler at lege med makeup eller det du laver til hverdage samt fester eller hygge ture med Josefine/ veninderne, deler tanker om det som rammer medierne, måske bare fortæller om det du mener man kan hvis man mangler motivation til måske at gå mere selvtillid, fortæller om da du “ung”, altså bare skyd ud fra hofterne. Håber det kunne hjælpe dig lidt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hej 🙂
  Jeg elsker dine indlæg om makeup, din hverdag, mad osv. Men jeg savner nogen lidt mere personlige indlæg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak <3 Okay det skal jeg nok huske – jeg har faktisk et personligt indlæg i tankerne ligenu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fra en katteelsker til en anden.. Elsker seriøst dine snaps med dine katte.. Er mega flad af grin – både over de ting du siger til dem, men også de sjove ting de laver.. Elsker din jyske accent.. 😊 jeg har selv 4 birma katte, så synes selvfølgelig det er mega sjovt.. Mine kollegaer synes jeg er bindegal (men også lidt sjovt) når jeg sidder på arbejdet i pauser og er flad af grin af dine katte snaps.. (Er 38 så måske ikke din normale målgruppe – men Nøj jeg morer mig) 😊 Så gerne flere af dem, og enig med nogle af de andre med nogle personlige indlæg.. 😊👏🏻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ej hvor jeg elsker din kommentar!! Hvor er det dejligt at høre 😀 Ej åhhh 4 birma katte lyder godt nok til at være hyggeligt og mega cute 😀
   Jeg skal nok huske flere katte ting og flere personlige indlæg 🙂 Tak fordi du lige smed en kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Kassandra!
  Jeg synes det kunne være hjælpsomt, hvis du skrev noget mere om kost og træning, altså hvordan du holder dig sund og slank. Hvor meget du træner, om det kan gøres med egen vægt og i hjemmet, hvad du spiser og evt. komme med et eksempel på hverdagskost. Knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for dine ideer – dem skal jeg nok tage til mig <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hen

  Hej Sandra
  Det kunne være fedt med nogle indlæg om træning, hvor du giver ideer til trænings øvelser, og mad ideer.
  Ligesom nogle af de andre skriver, så synes jeg også at der mangler lidt personligt, og kunne godt tænke mig at høre mere om dig, og hvad du laver ud over at gå i skole.
  Så træning, mad og personlige indlæg kunne være vildt lækkert hvis du vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for din besked – det skal jeg nok tage til mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Sandra.. Jeg har lige set din snap her til morgen, hvor dine dejlige kattebamler ligger og leger med et ret stor bold som de kan kradse i.. ❤️ Og ville høre dig om hvor du har købt den? Jeg har ikke set dem i en butik og har prøvet at søge på nettet.. Og de er jo geniale 😻 Har jo selv 4 birma katte som ville elske sådanne bolde – Så ville lige høre hvor du har købt den? Kh. Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Den er fra Maxi zoo <3 Den kostede 129 kr. mener jeg – men mine katte er dog kun vild med den når jeg sprayer catnip på :p Hakeem er faktisk bange for den hehe 🙁 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace loving