20% rabat på alt hos Asos kun idag

Dumpede en eksamen

Åhhh alt det her eksamens halløj det kører virkelig rundt i ens hoved i den her periode. Jeg har hele tiden sagt at jeg bliver ret skuffet hvis jeg ikke får en okay god karakter til mundtlig matematik. Ikke fordi jeg er matematik ekspert, men jeg føler bare at jeg godt burde kunne være i stand til at få en god karakter. Nu fik jeg 12 i naturfag hvor min udtræksopgave var kemi, og det er altså en del sværere end matematik syntes jeg, så en god karakter i matematik burde ikke være helt ude i det fjerne. Matematik eksamen foregår på den måde at vi allerede kender de 10 udtræksspørgsmål, og derfor så har vi jo også massere af tid til at øve på dem. Man kommer så over på skolen og trækker sin opgave, og finder ud af hvilken man lige skal forberede i yderligere cirka 20 minutter, og derfor skal man ind og snakke om den. Jeg havde prøvet at prøvefremlægge en af dem ovre i skolen, og den handlede om geometri. 3 af udtræksspørgsmålene er geometri. Jeg trækker så en af dem – og i mit hoved TROEDE jeg at det var den samme jeg havde fremlagt en gang til prøveeksamen, og derfor bruger jeg min forberedelsestid på at øve mig på den, og så går jeg ind og snakker om den til eksamen. Jeg går altså ind og forklarer den helt forkerte geometri opgave. Ved ikke lige hvad der foregik i mit hoved. Jeg består selvfølgelig ikke selvom jeg forklarer opgaven perfekt – for det var jo ikke den opgave jeg havde trukket. Jeg begynder at stortude. Men heldigvis så var det her bare et MARERIDT som jeg drømte i nat. HELDIGVIS! Jeg vågnede i nat ved at jeg var helt forvirret og faktisk var jeg også sådan lidt våd ved mine øjne, så ved ikke om jeg har grædt i søvne fordi jeg troede det var virkeligt haha!! Det her siger bare hvor meget eksamen kører rundt i folks hoveder inden de skal op… Jeg har heldigvis kun 3 eksamener i år, og den første er jo overstået med et 12-tal så det kunne ikke være bedre. Imorgen har jeg skriftlig matematik eksamen, og i næste uge mundtlig matematik. Idag skal jeg bare have forberedt mig på den skriftlige efter mit mareridt, selvom mareridtet var om den mundtlige eksamen hehe.. Jeg skal ikke lave nogen fuckups. Beklager mit ordsprog hehe.


Ellers så har jeg lige været ude og få taget outfit billeder af mit outfit igår. Eller, det er ikke den samme hvide top jeg havde på igår, men den blev beskidt igår så derfor blev det heller ikke lige taget outfitbilleder der… Så jeg måtte lige hoppe i det samme tøj så jeg kunne få taget nogle billeder af det hehe. Igår var jeg i Kolding og hygge mig med my love. Vi var ude og spise og bagefter inde og få en drink. Vi brugte bare mega lang tid på at finde ud af hvad vi skulle have at spise for jeg kan ligesom ikke tygge noget lige nu eftersom min bøjle lige er blevet strammet og mine tænder er ved at dræbe mig langsomt fordi de er så ømme. Vi endte med at få pastaretter, for det er jo ret blødt og det kan derfor moses så jeg kan sluge det som en baby uden tænder… Fml haha
DSC04061-001DSC04117-001DSC04113-001DSC04089-001DSC04101-001DSC04107-001DSC04140-001DSC04092-001
Shop mit outfit her: Top // Jeans // Sko // Solbriller // Taske (lignende). Den top jeg oprindeligt havde på igår inden den blev beskidt lol var denne top. Husk at I kan få 20% rabat på alt hos Asos hvis I bestiller inden dagen er omme, for koden gælder nemlig kun idag! For at få rabatten skal I bruge koden – YESPLEASE. Min top, jeans og sko er blandt andet fra Asos, samt tasken og den top jeg havde på igår.


Nu må jeg hellere komme igang med at læse lidt matematik. Kunne I forresten tænke Jer et indlæg omkring eksamensforberedelse? <3

6 kommentarer

 • Mie

  Hej Kassandra! Det er et rigtig godt indlæg du har skrevet angående eksamenerne. Og virkelig noget man kan relatere til. (Det kan jeg i hvert fald!) Jeg har bare lige et spørgsmål. Går du på HF? Jeg afslutter selv HF her om mindre end en måned og eftersom du skrev du skulle op i naturfag og matematik, så lød det meget som hf første år. I så fald synes jeg fandme det er godt gået at score 12 i NF! Tillykke med det! Det har nok været en af de sværeste eksamener, jeg nogensinde har været til, men nu er jeg heller ikke en stor fan af de naturvidenskabelige fag. Er du det? Og derudover synes jeg heller ikke selve eksamen var særlig praktisk, eftersom man både skulle fremlægge sin egen opgave, samt at man skulle trække en opgave derinde og fremlægge den oven i den anden. Det virkede så uoverskueligt at skulle huske begge opgaver. Det kan også bare være det bare er mig. Mvh Mie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak <3 Ja jeg går på HF 🙂 Jeg var også i chok over jeg fik 12 for har egentlig haft rigtig meget fravær hele året pga. min evige migræne pga. mine tænder og alt det her bøjlehalløj jeg er ved at gå igennem, så havde slet ikke regnet med 12. Men jeg havde sørget for at forberede mig rigtig godt til den del jeg selv skulle have med hjemmefra, og udtræksopgaven havde jeg jo heldigvis også 40 minutter til. Men det er en svær eksamen. Min kemilærer var heldigvis også så sød ligesom at hjælpe en på vej eftersom det jo var kemi jeg trak som udtræk 🙂 Og nej, jeg er slet ikke fan af naturfag. Jeg er lykkelig over det er forbi haha!
   Ej så er du jo snart helt færdig!! Jeg håber at det går godt med dine sidste eksamener 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Ja sådan et indlæg ville være fin – går også på HF 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Så må jeg lige få lavet sådan et indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig nederen indlæg. Alt det tøj du har på billedet, er ikke det du har linket.
  Tasken, ligner men er ikke den samme. Bukserne på asos er meget mørkere end dem på asos. Skoene på dit billede reflekterer lyset og dem på asos er bare stof. Og så linker du til en bluse, du ikke har på ?? WTFFFFFF

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Virkelig nedern kommentar. Alt det tøj jeg har på på billedet er det jeg har linket.
   Du siger tasken ligner, men er ikke den samme – ja hvis du læser indlægget så kan du læse der at der står (lignende) bag ved linket til tasken – det vil altså sige at DEN LIGNER MEN ER IKKE DEN SAMME! Og hvad angår det du skriver om bukserne, så forstår jeg ikke hvad du mener? Bukserne på ASOS er meget mørkere end dem på ASOS? Øhm… De bukser som jeg har på, er de nøjagtig samme som jeg har linket til! Hvis farven er lidt mørkere det ene sted så er det nok fordi at billederne ikke er TAGET I DET SAMME LYS OG DET SAMME STED skal du nok få at se…… Men jeg kan garantere dig for at det er de HELT SAMME – skal jeg næste gang tage et billede af mærkatet i bukserne der siger at det er denne model? 😉 Hvad angår skoene så er det også de helt samme! Lyset reflekterer på mine sko? Der var ingen sol den dag. Der er ingen billeder af mine sko tæt på – kun et hvor skoene er slørede og tasken er i fokus. Og ja, WTFFFFF jeg linker til en bluse jeg ikke har på, for hvis du læser indlægget så står der at det var outfit billeder af det tøj jeg havde på dagem forinden fordi jeg ikke fik dem taget der, da min bluse blev beskidt. Derfor ville jeg vise den top jeg OPRINDELIGT havde på da det ligesom var det outfit jeg havde planlagt at tage billeder af. Jesus Christ, hvorfor laver du ikke din egen blog hvis du er så meget bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på alt hos Asos kun idag