Kæmpe shoutout & giveaway

Beauty giveaway

Godmorgen honeys <3 Som skrevet igår så ville jeg smide en konkurrence op herinde, og den kommer her. Jeg modtager tit en masse skønhedsprodukter osv. og derfor tænkte jeg at jeg ville samle nogle af de ting jeg ikke har fået prøvet endnu – og lave en konkurrence ud af det, så en af Jer derude kan vinde disse ting!
DSC03781-001
Jeg har fundet en masse forskellige produkter som neglelakker, metallic tattoos, makeup, negleprodukter, lidt til håret og en brow extender der skal få ens bryn til at vokse og mere 🙂
Desktop
Hvis I gerne vil vinde disse produkter, så skal I bare kommentere indlægget her med et “<3” og syntes godt om dette indlæg og så er i med i konkurrencen 🙂 Jeg finder en vinder på søndag. Good luck girls <3

69 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe shoutout & giveaway