Outfit inspiration

Solbrun hud – uden sol!

Hej babes <3 For et års tid siden bloggede jeg om den bedste selvbruner ever – og eftersom jeg stadig får utroligt mange spørgsmål omkring hvilken selvbruner jeg bruger osv. så tænkte jeg at det var på tide med et nyt indlæg. Derudover så har jeg også sørget for en lækker kampagne til Jer hvor den bedste selvbruner selvfølgelig også indgår 😉

Den selvbruner jeg bruger er fra Yves Rocher, og den er SÅ god – og den dufter samtidig SÅ godt! Man ryster bare flasken og sprayer den på huden, og derefter skal selvbruneren bare lige lufttørre – og i løbet af et par timer opbygges farven så gradvist. Jeg sprayer den over alt – og jeg smører den ikke ud. Når man sprayer den så rammer den forholdsvis store områder, så jeg plejer ikke at misse nogle steder.
DSC02825-001
Udover denne selvbruner ovenover, så er der også hele 4 andre lækre produkter i den kampagne som jeg har sørget for til Jer. Det vil altså sige 5 produkter ialt! Alle produkterne i kampagnen er med til at give en frisk solbrun hud. Først og fremmest er der en Botanical Scrub som er en bodyscrub der bruges i badet – gerne inden selvbruneren sprayes på for så renser den ligesom huden og forbereder huden til at selvbruneren kommer på. Den efterlader huden dejlig blød, og samtidig dufter scrubben lækkert af abrikos. Derudover så er der også en Before Sun – Beautifying Mist Tan Activator og det er endnu en spray som der sprayes på ligesom selvbruneren. Denne spray er en “før sol” spray, og den sprayes på inden man går ud i solen f.eks. Den forbereder huden og giver en smukkere og holdbar brun kulør. Udover disse produkter så er der også en Apricot Fruity Scrub – og den er så til ansigtet, og ikke kroppen som den første scrub jeg nævnte. Den dufter også lækkert af abrikos, og den går ind og fjerner de døde hudceller og efterlader huden blød og lækker – igen perfekt at bruge inden påføring af selvbruner! Det sidste produkt i kampagnen er endnu en selvbruner – denne er dog kun til brug i ansigtet. Den hedder Lift Care Face, og den går ind og giver et flot gyldent skær og solbrun kulør, samtidig med at den faktisk også hjælper på at glatte huden ud!
DSC02821-001
Alle disse produkter har normalt en værdi af hele 475 kr. men igennem min lækre kampagne så kan I få dem for kun 199 kr. og det er med fri fragt! Hvis I så tænker – “Jamen det er jo ved at være sidst på måneden… Jeg har ikke råd” – så tøv ikke hehe. I skal nemlig ikke betale med det samme! Når I bestiller produkterne så går der en uges tid før at de kommer, når de så kommer så er der en regning i pakken på 199 kr. og den skal så bare betales inden for 14 dage – og til den tid der har det jo været den 1 igen hehe. I kan købe alle de lækre produkter lige HER <3

8 kommentarer

 • Emina

  Kan man betale på posthuset, ved du det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Sandra. Hvornår på dagen plejer du at tage selvbruneren på? Tænker om den kan nå at lufttørre om morgenen, så man kan tage tøj på efter? Eller er det muligt at tage den på om aftenen og sove med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simoen

  Hej Sandra.
  Den selvbruner som du bruger til kroppen, kan man godt bruge den i ansigtet også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg bruger den hvertfald i ansigtet også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Efter blot ét lag hvor kraftig er farven så? Du er altid rigtig flot og meget kraftig brun, men hvis man ønsker en mere let farve, er det så muligt med denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du skal bare spraye et enkelt lag på istedet for flere så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration