Sådan kan du nemt tjene penge online

Sådan her plejer jeg mit hår for tiden

Hej honeys <3 Her på det seneste har jeg brugt nogle hårprodukter fra Avezu og dem er jeg blevet ret vild med – så derfor ville jeg da også lige dele dem med Jer herinde, istedet for at holde dem for mig selv hehe. Jeg er begyndt at bruge en shampoo og balsam fra dem, samt en hårkur og derudover også en olie. Hvis der er noget som mit hår virkelig har brug for så er det helt klart olie. Jeg syntes at hår det bliver så tørt og hø-agtigt når man har fået det afbleget, men denne olie er god til at holde det flot og blødt. Produkterne er fra Avezu’s macadamia hårpleje serie og de er så gode 🙂 
DSC03216-001
Derudover så har jeg jo også noget extensions fra dem som jeg nogle gange bruger hvis jeg skal være lidt ekstra dolled up – og dertil ville jeg lige tippe Jer om den smarte “børste” som jeg bruger til at toupere håret med inden jeg sætter extensions fast 🙂
DSC03218-001
Jeg syntes at den fungerer meget bedre end en normal kam – og det værste er altså bare hvis ens extensions er ved at falde ud. Men så er det godt at man jo lige kan toupere håret godt og grundigt så det vil sidde fast hehe 🙂 I kan se alle produkterne og hvor de kan købes inde hos Avezu <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du nemt tjene penge online