De perfekte bukser!

Ny lejlighed

Godaften honeys <3 Idag har jeg virkelig været effektiv herhjemme! Ofte når jeg planlægger at gøre rent så ender jeg med at ligge i min seng og slappe af og se serier haha – men idag har jeg rent faktisk gjort rent…. Jeg har gjort rent som i total rent! Det er som en helt ny lejlighed! Jeg har smidt møbler ud som mine 2 små djævle har kradset i stykker, jeg har vasket møbler af, jeg har støvsuget overalt, jeg har vasket alle karmene rundt omkring og jeg har vasket gulvet. Derudover så har jeg også ryddet op og ordnet alt vasketøjet, oggggg jeg har været ude og shoppe! Jeg tog lige en lille pause fra min søndags rengøring, og så hentede jeg min mor og så kørte vi hen i en butik med ting til dyr og der fik jeg købt en ny vandskål og madskål til Misty og Hakeem eftersom at Hakeem han jo hele tiden væltede den jeg havde før… Altså han væltede den for at lave ballade hehe… Derfor har jeg købt en som der ikke skulle kunne blive væltet nu! Derudover købte jeg også nyt legetøj til dem, men Misty er ligeglad med det og Hakeem er bange for det… Typisk. Jeg smuttede også lige forbi Jysk hvor jeg fik købt nye dyner og puder, samt nyt sengetøj – og det har jeg selvfølgelig også vasket og fået på. Jeg glæder mig virkelig til at sove iaften – ikke nok med at det er nyvasket sengetøj, så er det også i helt nye, fluffy dyner og puder hehe!! Ahhhhhh <3
DSC02715-001
DSC02726-001
Som I kan se så har jeg fjernet min sengegavl som jeg havde bag ved sengen… Jeg elskede den virkelig meget, men desværre var den ud af læder, og derfor var den også en af de ting som djævel 1 og 2 har kradset itu…. Faktisk har jeg også smidt min pinke kommode ud som jeg havde herinde i soveværelset (eller min mor får den), så nu føler jeg bare at der er meget mere plads og at det er et helt nyt rum hehe. Ahh hvor er det bare dejligt!!


Nu skal jeg hente det sidste vasketøj og derefter skal jeg virkelig tage mig et langt og velfortjent bad inden jeg skal have lavet lektier…. Nederen hehe but it has to be done. Hav en dejlig aften <3 Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte bukser!