Selvbruner: Før & efter billede

De sidste billeder fra min søsters konfirmation

Hej sweethearts <3 Jeg sidder ligenu ovre i skolen og har pause så derfor ville jeg lige hurtig vise de sidste billeder fra min søsters konfirmation – nemlig et par hurtige outfit billeder vi lige fik taget. Jeg ved godt at jeg har spammet Jer total med min kjole, men jeg elsker den seriøst så meget og jeg syntes den er så fin, feminin og stilet hehe
DSC03080-001DSC03100-001DSC03156-001
Shop outfittet her: KJOLE // SKO.

Nu er min pause ved at være ovre og det betyder at jeg uheldigvis skal tilbage til eksamenskrivningen… Ughhh jeg magter det ikke. Jeg skal til 3 eksamener i år… Mundtlig og skriftlig matematik samt mundtlig naturfag… I’m going to die. Slowly. Hav en dejlig dag <3

2 kommentarer

 • Kali

  Er du snart færdig med HF eller har du langt igen?
  Hvad skal du efter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har 1 år endnu 🙂 Er ikke sikker på hvad jeg vil endnu, men jeg har en ide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvbruner: Før & efter billede