Den sjoveste aften & nat!

Væk med appelsinhud & hej til en fastere krop!

Posten har lige været forbi, og ind af døren kom der en pakke fra Yves Rocher som indeholder produkter der gør at ens krop bliver fastere og strammere. Samtidig så skulle produkterne også hjælpe på appelsinhud – de går nemlig ind og hjælper med at gøre huden synligt glattere. Jeg har ikke selv fået prøvet dem endnu, for de er som sagt lige kommet ind af min dør – men eftersom jeg har tabt mig ret meget her på det seneste så tænker jeg at det er en god ide at afprøve dem nu for at se hvordan de virker. Jeg prøver ofte produkter fra Yves Rocher, og jeg må ærligt indrømme at jeg elsker dem alle og at jeg aldrig er skuffet over effekten på dem!

Produkterne virker på den måde at de løser op for celleprocesserne som der har blokeret fedtreduktionen. På den måde bliver appelsinhuden mindre synlig og huden bliver glattere og får en flottere og fastere form.
DSC02458-001
I samarbejde med Yves Rocher har jeg lavet en kampagne hvor I også kan købe disse 3 produkter. Normalt så koster de 537 kr. men igennem min kampagne kan I få dem for 259 kr. med fri fragt i prisen. Og hvis I ligenu tænker at I gerne vil have produkterne, men I først har råd til den første – så kan I altså stadig bestille dem nu, for I skal nemlig ikke betale med det samme! I modtager en regning med produkterne som der så skal betales der 🙂 I kan bestille slimming-kuren lige HER <3

6 kommentarer

 • Ida

  Hvornår udløber kampagnen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg er ikke helt sikker men når jeg ved noget så skal jeg nok give besked <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desiree

  Hej jeg bestilte sættet samme dag du lagde tilbuddet op men har intet hørt endnu i form af en bekræftelse på mail eller noget.. er det normalt eller er noget mon gået galt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er normalt 🙂 Man får ikke bekræftelse via mail – du modtager bare pakken via posten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvordan fungerer det? Skal man smørre det på det udvalgte sted, man gerne vil have gjort fastere, eller hvordan og hvorledes? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja 🙂 <3 Så går det ind og "arbejder" i huden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sjoveste aften & nat!