Mit outfit fra i torsdags

Permanente øjenbryn hos Copenhagen Stylebar

Hej babes <3 Som I jo nok godt ved så har jeg været ovre hos bedste Leni fra Copenhagen Stylebar for at få lavet permanente øjenbryn. Jeg har været ovre hos hende 2 gange, og hun er seriøst den bedste til hendes arbejde og derudover så er hun bare så sød og behagelig at være hos. Hun er så positiv og flink, og man føler sig helt tryg hos hende – ja faktisk føler man bare at man kan snakke med hende om stort set alt hehe! Jeg var derovre for cirka en måned siden hvor jeg fik lavet dem for anden gang, og jeg er virkelig blevet så glad for dem! Det er seriøst det bedste at man slipper for at tegne sine øjenbryn op hver morgen inden skole – man sparer så meget tid! Derudover så er de der bare 24/7 og det er så rart at man lige pludselig har pæne øjenbryn hele tiden – jeg elsker dem!  Men ikke nok med at man har øjnebryn hele tiden – så har man pæne øjenbryn der ser naturlige ud! Før var mine øjenbryn alt for kraftige og tydelige når jeg selv tegnede dem op, men efter at Leni har været igang så er de blevet så meget smukkere og naturligere! Bare se herunder:
Party 2016
Jeg syntes at de ser “mildere” ud og så ligner de bare ikke to skovsnegle længere haha… Jeg elsker mine nye smukke øjenbryn!! Vi snakkede om sidst at de lige skulle tegnes op en gang til, så nu må vi se hvad det bliver til – jeg kan hvertfald ikke blive gladere for dem end hvad jeg er blevet! De er lige hvad jeg ønskede, og det er pga. Leni fra Copenhagen Stylebar <3 I kan tjekke smukke Lenis facebookside ud lige HER, og derinde kan I også se mere om priser osv. samt booke tid til hvis I gerne vil have smukke bryn 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit fra i torsdags