Væk med appelsinhud & hej til en fastere krop!

Mit outfit fra i torsdags

Hej girls <3 I torsdags var jeg i byen og inden da var jeg til fest med nogle piger fra min klasse. Til festen med pigerne fra klassen der havde jeg et par røde bukser på (skiftede til sorte jeans senere) – og dem er der flere af Jer derude som der har spurgt ind til, så derfor tænkte jeg at jeg lige ville linke til hvor de kan købes – de er nemlig vildt fede og billige! De koster ligenu kun 128 kr. så det er en pris alle kan være med på 🙂 Faktisk er hele mit outfit ret billigt, så det hele er noget alle kan være med på!
Desktop3
Mit outfit kan købes her: BUKSER // TOP // SKO.

Jeg har mange flere billeder fra aftenen, de er bare lige på mit kamera så jeg skal lige have dem overført og så kommer de op i et separat indlæg.. Nu skal jeg lige have gjort rent herhjemme og have lavet lektier, og derefter skal jeg nok opdatere herinde igen :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk med appelsinhud & hej til en fastere krop!