Asos payday wants

Få den bedste booty

Kender I til bukserne fra mærket Freddy Wr.up? Ellers så går I seriøst glip af de bedste bukser til ens booty, piger! Freddy Wr.up bukserne går ind og løfter ens bagdel og giver den, den smukkeste facon – samtidig med at de sidder super godt og er vildt behagelige at have på! Jeg har efterhånden selv haft en del af disse bukser, både hvor det er bukser, men også hvor det ligner denim. Mit nyeste par er disse bukser lige her – og jeg elsker dem! Jeg elsker at de ligner jeans, men de er ligesom leggings at have på, og så sidder de jo bare super godt 😉 De er gode til hverdag, men de kan også sagtens bruges til en bytur eller lignende. Jeg har brugt mine til begge dele – for hvem ønsker ikke en perfekt røv 24/7? Hehe. Mine bukser er fra ShapeIt – og derinde har de en helt masse forskellige Freddy Wr.up bukser. I kan se nogle af mine favoritter lige her:
Desktop
I kan købe dem lige her, her og her.

Her kan I også lige se et billede af mig i mine 🙂
Desktop1
ShapeIt har gratis og hurtig levering – så hvis I bestiller et par bukser så går der ikke længe før I har dem, samt byens bedste booty 😉 Hehe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos payday wants