Permanente øjenbryn hos Copenhagen Stylebar

Asos payday wants

Hej piger <3 Idag er det endelig payday, og det betyder for mit vedkommende SHOPPING!! Jeg har længe været forelsket i en del items fra Asos, og idag har jeg altså lige givet mig selv lov til at bestille nogle af dem hjem. Herunder kan I se nogle af mine seneste favoritter fra Asos – og nogle af dem har jeg også lige købt 🙂
Desktop
Køb de forskellige ting her: TURKIS TOP // JUMPSUIT // ROSA NATSÆT // MØNSTRET NEDERDEL // KORAL KJOLE // LIME SKO // GRÅ SKO // BLÅ NATSÆT // BODYSUIT.

Hav en dejlig torsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanente øjenbryn hos Copenhagen Stylebar