Braceface snart - jeg er grædefærdig!!

Snart skal min søster konfirmeres!

Hej honeys <3 Nu skal min søster snart konfirmeres – det skal hun om under 2 måneder, den 22 april. Det er så vildt hvor hurtigt tiden den går. Jeg føler virkelig at det er 1 år siden hun er blevet født haha. Jeg føler stadig at hun burde være en lille prinsesse der render rundt med ble og sut, men nej – hun er 13 år gammel og skal konfirmeres inden længe!! Åh altså. Jeg skal have planlagt en sang eller noget andet pinligt til hendes konfirmation haha – jeg har jo en million billeder af hende 😉 En ting jeg dog allerede har planlagt – det er mit outfit. Jeg har lige bestilt det idag, og jeg håber virkelig at det sidder perfekt når det kommer.

Hi honeys <3 My sisters confirmation is so soon – it’s in less than two months from now. It’s crazy how fast time flies. I feel like she was born last year lol. I still want her to be a little princess, running around wearing her diaper haha. But no, she is 3 years old now. I need to make a song or something else that’s embarassing for her big day lol – I have a million pics of her 😉 I need to plan that. One thing I have planned though, that’s my outfit. I just ordered it today and I hope it fits perfectly when it gets here.
 photo Desktop1_zpstqqmmojz.jpg
Køb det her: KJOLESKO // Buy it here: DRESSSHOES.

Jeg tænker på at lave et indlæg senere med en masse kjoler der kan bruges til dåb, bryllup, og self de kommende konfirmationer 🙂 Hvad siger I til det? Så kommer det op senere idag..

I’m thinking about making a post later on with dresses that are perfect for weddings, confirmations and so on 🙂 What do you think about that? I’ll post it later today then.

1 kommentar

  • Mathilde

    Vildt god idé med tips til andre betingelser. Står virkelig og mangler inspiration til en kort kjole…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braceface snart - jeg er grædefærdig!!