Basic

Kesha er blevet voldtaget & Sony støtter det – føj!!

 photo Kesha1_zps00qxjkyj.jpg
Oh my God… Her til aften sendte min søster mig lige beskeder omkring at Kesha er blevet voldtaget af hendes producer igennem længere tid, og idag har hun så været i retten omkring hvorvidt hun kunne komme væk fra hendes kontrakt med Sony og ham produceren. Dommeren sagde dog nej, og Kesha er tvunget til at arbejde med ham der har voldtaget hende samt hans label (Sony). Det her det gør mig så rasende som noget kan gøre. Der er så mange piger/kvinder der lige netop ikke anmelder voldtægt FORDI at de er bange for at nogle ikke tror på dem, eller at der ikke kan bygges en sag – som der jo lige netop er sket her!!!! Det må være så forfærdeligt for Kesha at hun rent faktisk er kommet ud med det her i håb om at kunne undslippe ham der har gjort hende så ondt – men det er ikke sket, dommeren har sagt nej og det har ikke hjulpet. På Instagram deler mega mange mennesker billeder af hende nu hvor de skriver #SonySupportsRape og #FreeKesha. Jeg har også delt det! Syntes det er så forfærdeligt… Får helt kvalme over det!! Ivhhhh!!!

Oh my God. My sister just sent me some messages about Kesha and the fact that her producer has been raping her for a long time now. She went to the court today to see if she could get away from her contract with Sony and the producer, but the judge said no. Kesha is forced to work with her rapist and his label (Sony). This makes me so angry. There’s so many girls/women who doesnt report their rape to the police because they are afraid that they might not believe them, and look what just happened here – the judge didn’t!!!!!!!! It must he horrible for Kesha that she came out with this in the hopes of escaping her rapist, but it didn’t happen. People are sharing pics on Instagram saying #SonySupportsRape and #FreeKesha – and I shared a picture too! I think it’s horrible… It makes me sick!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic