Kesha er blevet voldtaget & Sony støtter det - føj!!

Braceface snart – jeg er grædefærdig!!

Godaften honeys <3 Åh idag er der præcis 1 uge til at jeg for alvor skal igang med hele braceface og kæbeoperationsforløbet – og ærlig talt så er jeg begyndt at få det virkelig nederen over det. Jeg ved godt at det i sidste ende gavner mig pga. de problemer jeg har ligenu hvad angår min tandstilling samt min kæbe – og min evige hovedpine, og det er også derfor at jeg har takket ja til hele dette forløb.. Men, her i de sidste par dage er det som om at det virkelig er ved at blive en realitet for mig at jeg skal igang… For 1 år siden da jeg var ved tandreguleringen og tandlægen fortalte mig at det her højst sandsynligt nok skulle ske (hvis sygehuset syntes det var en god ide, og jeg takkede ja), der begyndte jeg at græde med det samme jeg var gået ud derfra – og så græd jeg faktisk næsten hele dagen lol. Jeg blev virkelig ked af det over tanken at jeg skulle have bøjle på som 22 årig, samt at jeg skal igennem sådan en stor operation – i mit ansigt!!!! Men dengang var det 1 år siden og jeg vidste at det tog lang tid før jeg kom til forundersøgelse på sygehuset osv. og derfor føltes det ikke som om at det var noget der skulle ske “snart”. Men nu var jeg jo så til forundersøgelse her i starten af januar og Odense sygehus sagde at hvis jeg takkede ja så ville de gerne påbegynde hele dette forløb med mig – og nu sidder jeg her, og der er kun 1 uge til at jeg skal hen til bøjletandlægen og have taget aftryk og have elastikker på, og om præcis 2 uger skal jeg have den første bøjle på, og om 3 uger den sidste bøjle…. Jeg kan slet ikke forstå at den tid allerede er her! Her i de sidste par dage har jeg ærlig talt grædt over det flere gange. Jeg ved godt at det er ynkeligt at være sådan en crybaby, men jeg syntes bare det er så nederen at jeg skal igennem alt det her…. Det jeg nok syntes der er hårdest ligenu, det er det fact at jeg skal have togskinner på….. Ens udseende betyder bare meget for en (hvertfald mit udseende for mig – uden at lyde selvoptaget eller noget), og nu skal jeg gå rundt med noget i min mund der gør at jeg ikke har lyst til at smile/tale når jeg får den på….. Igår skrev jeg med min veninde fra min klasse og der skrev jeg også at fremtidig kommunikation kommer til at foregå over skrift haha… Jeg ved godt at jeg sikkert lyder ret overdrivende ligenu, og at jeg jo bare i sidste ende skal tænke på at det gavner mig selv – og at det aldrig er for sent at gøre noget godt for sig selv, men i de her dage er jeg bare virkelig ked af det over det. Jeg kommer sikkert også til at græde total meget når jeg har fået bøjlen på – jeg ender sikkert med at bryde sammen inde hos tandlægen…. Heldigt at jeg ikke rigtig går i byen for så ville vagterne da tro at jeg var mindreårig haha!!! Her til sommer skal mig og min søster jo til Texas, og hendes veninde på 13-14 år derovre har bøjle på, og så kommer jeg også med mine togskinner. Nice…. Not hehe. Okay det blev en lidt lang tekst det her omkring alt det her bøjle/kæbeoperationshalløj men jeg er bare virkelig nede over det. Ughhhh…. Jer der har været igennem det samme forløb – havde I det også sådan her????

Good evening honeys <3 So there’s exactly 1 week til my braceface and jawsurgery process begins – and to be honest… I feel so bummed about it!! I know that it’s the best for me to do in the long run because of the way my teeth are now, and because of my jaw and the headaches that it causes me – but it’s just really hard for me to understand that it’s already next week it all begins. When I went to the special dentist 1 year ago it felt like it would take forever for me to begin this whole process because I would have to get an appoitment at the hospital first (and that takes almost a year), but now a year has gone by and I went to the hospital in january, and I’ll already be getting my braces on next month! It’s so soon. When I went to the dentist a year ago and he told me that I would probably have to get braces on and go through a jaw surgery – I cried so much as soon as I left his office. I was so sad because I’m 22 years old, and I’m going to get braces, and a surgery in my face!!!! The time from I went to the dentist to the hospital passed slowly, but now I’m sitting here – and next week they will take a print of my teeth. And next week again I will get braces on (either my bottom teeth or top teeth), and next week again I’ll get braces on the last place. I’ve been crying so much these last couple of days because it’s so soon. I know it’s weak of me to cry and I should just be happy that they can fix my problems – but I just hate the fact that I’m going to wear braces at age 22. I’m probably also gonna cry as soon as the dentist has put the braces on me. I’m probably gonna cry a lot until I’m done with this whole process. The way I look means a lot to me (without sounding superficial), so I hate that my teeth will be covered in silver braces for a while now.. I’m not gonna speak or laugh when I get it on… I told my friend from my class that our future communication will be through texts lol. It’s a good thing I never go out to party cause the securityguards probably wouldn’t let me in – they would think I’m a minor haha. I know this was a long text, but I’m just really bummed about it…. Ughhh. Anyone else that has been through this?


For at indlægget ikke bare bliver ren tekst, så er der lige lidt outfit billeder fra forleden dag her:

Here’s some outfit pics from the other day, just so this post wouldn’t be all text about braces:
 photo DSC02337-002_zps4nd9frsz.jpg photo Outfit dag1-001_zpszl1ui4hr.jpg
Jeg er vild med den her overgangsjakke som jeg købte da jeg var i København i weekenden. Jeg har ledt lidt efter den online men jeg kan ikke lige finde den i mintfarvet som min – jeg har dog fundet nogle i samme stil men i andre farver til Jer. Jeg elsker den lyserøde og den beige 🙂

I love this jacket I bought while I was in Copenhagen this weekend. I’ve been looking for it online but I can’t seem to find it in this color. I did however find some jackets in the same style but other colors. I really like the babypink one and the beige 🙂
 photo Desktop_zpsymryvjkt.jpg
Køb dem her: PINKMARINESORTBEIGE. // Shop them here: PINKMARINEBLACKBEIGE.

Hav en dejlig aften <3 // Have a lovely evening <3

18 kommentarer

 • Michelle

  Jeg fik på som 18 årige så kender følelsen..
  Husk du kan(mod betaling) få hvide brackets(dem der sidder fast på tænderne) så er din bøjle knap så synlig måske det kunne være en mulighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har tænkt på det men alligevel tror jeg er for bevidst omkring de er der, så for mig ville det sikkert stadig være et helvede 🙁 Må bare holde ud 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sandra
  Jeg forstår dig virkelig godt! Jeg var ved en tandregulerings-tandlæge i sidste uge. Han sagde, at den eneste måde mine tænder kan rettes på, er ved togskinner. Jeg var også ved at bryde sammen, da jeg kom ud. Jeg er også 22 og synes 2 år med togskinner er rigtig lang tid! 🙁 Heldigvis kan man få dem i hvide/tandfarve – skal du have det? Tanken om at de ikke er sølv, gjorde mig lidt mere rolig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja det er simpelthen så hårdt at få at vide når man ikke længere er teenager (selvom det helt sikkert også er nedern der) 🙁 Jeg har intet fået at vide, så sikkert de helt normale sølvfarvede 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna m

  Hey Sandra
  Det er en naturlig reaktion du har, du er absolut ikke en crybaby! Et kæbeoperationsforløb er en stor omvæltning, som bliver en central del af ens liv for en kort periode(stramning af bøjle etc), heldigvis ikke livslang(Thank God!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja det tænker jeg nemlig også selv – det kommer jo til at fylde de næste 2 års tid af mit liv… :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna M

   Det var mærkeligt, den har kun sendt en lille del af den originale kommentar jeg sendte, den kommentar jeg har skrevet der fremstår meget negativ, det var ikke sådan ment sæde Sandra, forstår ikke hvorfor den ikke har sendt hele beskeden, men min pointe ned beskeden var i den lange smøre jeg oprindelig skrev, var at jeg forstår dig fuldt ud og at jeg synes du er mega sej i det du allerede har taget valget og du bliver endnu sejere når du opnår resultater <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak skal du have <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camill

  Jeg er 18 og står og skal til og igennem det samme. Fredag i næste uge er det på med bøjlen. Jeg har det på nogenlunde samme måde som dig.. Det føles bare slemt, det er nærmest uforklarligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Åh nej :/ Held og lykke med det hele! Det er simpelthen så hårdt ligenu syntes jeg 🙁 Om 2 uger er det bøjletid til mig :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg havde det selv meget svær ved at jeg skulle have bøjle på som 22 årige. Men tiden går så stærkt! Nu har jeg allerede haft det på i et år og 10 mdr. Og fik udvidet ganen december 2014, og for 15 dage siden fik jeg min dobbelt kæbeoperation. Så jeg er snart færdig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Åh du er snart færdig så ja – hvor er du heldig!! Og godt klaret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Tiden går hurtigt! Der kommer et par dage hvor man er meget følsom, men som sagt gruppen hjælper meget når man er nede! Eller bare det at man kender nogen som har fået det lavet, som man kan snakke med omkring det. Det hjælper virkelig meget! Fordi vi er i samme båd 🙂 tænk altid på det skønne resultat der kommer ud af det. Hvad skal du have lavet hvis jeg må spørge?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg skal have rykket min overkæbe frem ved operationen (hvertfald planen indtil videre – måske skal den også deles). Derudover skal jeg have bøjlen på for at rette mine tænder op da de “ligger ned” nu…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Bølje ser faktisk hot ut på kvinder, Kassandra..Der er mange som synes det! – så ikke bkymre deg for udseendet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg skal nok igennem det samme, skal have rykket underkæben tilbage. Jeg er 23 år, og tænker lidt om det er det værd?? Det er altid trøstende at vide mange andre går gennem det samme! 🙂
  Har 2 spørgsmål til dig Sandra 😀
  – Hvor længe skal du have togskinner på?
  – Hvor får du ordnet dit hår? (Det er sådan en flot lys farve)
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Altså eftersom jeg har haft bøjle på nu i lidt over en måneds tid, så er det slet ikke så slemt som jeg troede. Altså smerten er rigtig træls for mine tænder er faktisk stadig ømme + jeg har fået opereret visdomstænder ud af 2 omgange. Jeg frygtede dog mere for mit udseende og at jeg ville gå i hi indtil min bøjle kom af igen, men jeg er faktisk mega ligeglad og har bare vænnet mig til den. Nu glæder jeg mig bare til operationen 😀 Jeg har fået at vide hele forløbet kommer til at tage omkring 2 år – altså med bøjle og operation..
   Det fik jeg sidst ordnet hos unique hair i esbjerg 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kesha er blevet voldtaget & Sony støtter det - føj!!