Permanente øjenbryn på tilbud!!

Basic

Godmorgen honeys <3 Idag skal jeg have ordnet en masse praktiske ting såsom at min bil skal have skiftet olie…. Fedt var? Not hehe. Derudover skal jeg have handlet ind for nu har Mette og jeg seriøst levet af Mc Donalds mad 3 dage i streg fordi at vi har været for dovne til at handle mad ind – og nu har jeg fået nok hehe, nu er det for klamt så er simpelthen nødt til at få købt noget sundt mad fremfor junkfood!! Min dag kommer til at blive ret basic, nothing special going on here hehe..

Goodmorning honeys <3 I need to fix a lot of practical stuff today. I need to go and have my oil changed on my car… Cool huh? Not hehe. I also need to go grocery shopping because me and Mette have honestly been eating Mc Donalds for the last 3 days because we’re too lazy to buy groceries. But I’ve had enough now, I need some healthier food instead of all this junkfood!! So as you can tell my day will be pretty basic hehe, nothing special going on here..
 photo Outfit dag_zpshxzmtpio.jpg
Shop mit outfit her: BUKSERSKO // Shop my outfit here: PANTSSHOES.

Nu må jeg hellere gøre mig klar. Hav en god dag <3

I need to get ready now. Have a good day <3

3 kommentarer

 • Cecilie

  Hej smukke Sandra!

  Lige et lidt unrelated spørgsmål, hvis det er okay 😉 Bruger du stadig selvbruner, hvis ja, hvilken? Har du slet ikke problemer med at det “klatter” eller bliver ujævnt? Jeg synes nemlig du har sådan en smuk farve. Hvordan gør du?
  Btw, jeg elsker din blog, og følger altid med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej smukke Sandra!

  Jeg ville blot høre dig om, om du stadig bruger selvbruner? Hvis ja, hvilken og hvordan gør du? Oplever du aldrig at selvbruneren “klatter” eller bliver ujævn?
  Btw, jeg elsker din blog, og følger altid med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ligenu gør jeg ikke nej, men når jeg gør så bruger jeg den fra Yves Rocher som jeg før har blogget om <3 Og tusinde tak skal du have <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Permanente øjenbryn på tilbud!!