Me time

Purple bikinis

Godmorgen babes <3 Igår aftes lå jeg og kiggede lidt inde på Asos da jeg skulle bestille tøj til min søsters 2. dag – hun skal nemlig konfirmeres her i år. Det var ikke meningen at jeg selv skulle have noget, men så faldt jeg over disse smukke bikinier i den mest smukkeste farve ever, også endte jeg med at købe et sæt hjem. Jeg har allerede et af sættene i gul, og den her farve var for smuk til ikke at bestille det hjem – så derfor bestilte jeg et andet slags sæt i denne smukke farve.

Goodmorning babes <3 I was online shopping for my sister last night, and that ended out with me also shopping for myself. I didn’t plan on buying anything for me, but then I came across these bikinis in the most gorgeous color ever, and I ended up buying a set. I already have one of the sets in yellow, but this color is too gorgeous to not buy, so therefor I ordered a different set in this beautiful color.
Desktop
Køb de forskellige dele her: // Buy the different pieces here: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE.

Jeg har nr. 1 i gul. Og så har jeg lige bestilt nr. 4 og nr. 6. Nu skal denne skoledag overståes, og så er det galla tid iaften!! Hav en dejlig dag <3

I have number 1 in yellow. And then just ordered number 4 and number 6 in purple. Now this schoolday just need to go by fast, and then it’s galla time tonight. Have a nice day <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me time