Dag 3 på detoxkuren: Mere energi & vægttab

Opskrift onsdag: Kyllingefilet & spinatpasta i champignonsauce

Godaften honeys <3 Som skrevet tidligere så vil jeg begynde på at lave “opskrift onsdag” indlæg, og de går ud på at jeg hver onsdag deler en opskrift herinde på bloggen. Det kan være alt fra aftensmad, til dessert hehe. Iaften vil jeg dele en af mine favorit-retter som jeg har lavet ret ofte her på det seneste – det er kyllingefilet, spinatpasta og grøntsager i champignonsauce. Det smager så lækkert!

Ingredienser: Kyllingefilet – spinatpasta – blomkål & broccoli – champignonsauce.
 photo Desktop3_zpswk90fvww.jpg
Jeg har ikke skrevet ned hvor mange gram man skal bruge af de forskellige ting, og det er altså fordi at jeg bare tager efter behov. Men normalt så plejer det at være cirka en pakke kyllingefilet, en pakke spinatpasta, et par håndfulde af blomkål & broccoli, samt et brev champignonsauce.

Fremgangsmåde: Først skæres kyllingefileten ud i mindre stykker, og derefter steges det i lidt margarine. Når kyllingen næsten er færdigstegt så kommer i grøntsagerne på panden sammen med kyllingen – og steger det hele sammen. Imens kyllingen og grøntsagerne er på stegepanden skal I fylde en gryde op med 1 liter vand – og tænde på fuld varme, for det skal nemlig op og koge. Når det efter et par minutter har nået kogepunktet, så skal I komme spinatpastaen i vandet. Det skal så koge i 2-3 minutter. Når det er færdig med at koge så hælder i vandet fra spinatpastaen, og spinatpastaen hælder I så også over på panden til kyllingen og grøntsagerne. Det hele blandes sammen. Derefter skal I lave et brev champignonsauce (jeg bruger det fra knorr). Det tager cirka et par minutter at lave, og når det så er færdig, så hælder I også det over på panden og blander saucen godt sammen med kyllingen, spinatpastaen og grøntsagerne.
 photo Desktop_zpsodc1hfdi.jpg
Og vupti, så er maden færdig og klar til servering!
 photo DSC08630-001_zpsdywm5uho.jpg
Jeg har netop lige spist dette, og mhhhhhmmm siger jeg bare!

Kommenter gerne herinde hvis I syntes det er en god ide med disse “opskrift onsdag” indlæg – for så ved jeg om det er noget I ønsker mere af 🙂 I må også gerne kommenterer hvis I prøver at lave denne ret – jeg vil meget gerne hører hvad I syntes om den hehe 🙂

8 kommentarer

 • Maria

  Skide god ide, det set meeeega lækkert ud, er helt sulten nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak for din kommentar! Hehe det er også bare SÅ lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Super idé med onsdags indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan man ikke selv lave champignonsoven? Eller smager knorrs af rigtig champignonsovs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Super god ide, det er altid dejligt med inspiration og så ser det mega lækkert ud! keep going 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 3 på detoxkuren: Mere energi & vægttab