27 januar

Opskrift onsdag – Græske kyllingefrikadeller med pasta & ostesauce

 photo DSC01317-002_zpsgjhggkfi.jpg
Godaften sweethearts <3 Så er denne uges “opskrift onsdag” indlæg klar, og her til aften havde jeg lavet græske kyllingefrikadeller med fetaost, samt pasta med rodfrugt og pastasauce med ost – det var så lækkert!

Good evening sweethearts <3 This week’s “recipe wednesday” post is now ready, and tonight I made greek chicken meatballs with feta, pasta and some pastasauce with cheese – it was so delicious!

Ingredienser: Kyllingekød – Græsk krydderi – Rodfrugt pasta – Pastasauce – Fetaost – Ærter. // Ingredients: Chicken – Greek spices – Pasta – Pastasauce – Feta – Peas.
 photo DSC01293-001_zpskbdnorn1.jpg
Fremgangsmåde: Bland kødet med det græske krydderi, samt 1 dl vand. Rør det godt sammen, og smid derefter nogle små klumper på en varm pande med olie. Når I har lagt dem på panden, så læg et par stykker fetaost i hver frikadelle, inden de vendes om. Imens frikadellerne steges, så skal 1 liter vand koges. Når det er oppe og koge så skal pastaen deri, og det skal så koge i 2 minutters tid. Derefter skrues der ned for varmen og ærterne hældes i sammen med pastaen. Det røres så godt rundt og vandet hældes fra. Nu mangler sovsen bare at blive lavet og det tager kun et par minutter. Man skal bare hælde 2 dl vand og et af brevene i en gryde, og det skal så op og koge i et minutes tid.

How to make it: Mix the meat with the spices, and 1 cup of water. Form some small meatballs and put them on an oily pan. When they’re on the pan – place a few pieces of feta in each meatball before you turn them over to the other side. While the meatballs are cooking, put 1 liter of water in a pot. When the water is boiling, go ahead and add the pasta. Cook the pasta for 2 minutes, and turn the heat down a bit, and add the peas and mix it all together. Remove the water from the pasta and the peas. The only thing that needs to be made now is the sauce, and that only takes a few minutes. Put 2 cups of water and one of the “sauce letters” in  a pot. It has to boil for around 1 minut, and then it’s done.
 photo Desktop1_zpsv4fov9ad.jpg
Og så er maden færdig og klar til servering! // Dinner is now done and ready to be served!
 photo DSC01304-001_zpscfkesd6p.jpg
Hav en dejlig aften <3 // Have a lovely evening <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27 januar