Boob job: After 3 months

My clips extensions

 photo DSC01507-001_zpsdlkkfxnq.jpg photo DSC01510-001_zpsyxkdi417.jpg
Jeg bruger normalt ikke extensions da mit eget hår efterhånden har vokset sig ret langt ud af sig selv – men hvis jeg nu skal et eller andet hvor jeg gerne lige vil gøre mig ekstra dolled up, så bruger jeg extensions fra Avezu. Jeg bruger deres Volume Clips on Hair, som bare er en enkelt bane med en heeelt masse hår hehe – og fordi det bare er en bane, så er det rigtig nemt, og hurtigt at sætte i ens eget hår. Håret giver selvfølgelig ekstra længde til ens eget, men det gør det også bare meget mere fyldigt at se på – og hvilken pige ønsker ikke fyldigt hår? Jeg havde det f.eks. i her forleden aften da jeg var til galla på min skole (se indlægget her), og det gav altså bare lige looket lidt ekstra, end hvis jeg bare havde haft mit helt naturlige hår. Jeg elsker virkelig clips extensions fordi at det lige netop er noget man kan have i den ene dag, men næste dag kan man bare have helt naturligt hår. Jeg har før haft extensions i både med tape, men også med microringe – og jeg syntes bare at det skader ens hår, især når det skal tages ud – så mister man jo nærmest halvdelen af ens eget hår følet jeg… Så thank God for clips extensions som det her jeg har fra Avezu! Det skader ikke håret, og det sidder ikke i 24/7 – det er noget man helt selv bestemmer. I kan købe Volume Clips on Hair lige HER og derudover så kan I se alle deres andre clips metoder lige her <3

I normally dont wear extensions since my own hair has grown out a lot lately, so it has a good length naturally – but if I’m going somewhere where I want to get extra dolled up, then I use extensions from Avezu. I use their Volume Clips on Hair. It’s the easiest extensions to use, and it only takes a few minutes to add to your own hair. It gives extra length, but also a much fuller look. And which girl doesn’t want thick hair? I wore it the other night when I went to galla at my school (see the post here), and it added a little something extra to my look, than if I had just gone with my natural hair. I really love clips extensions because you can wear them one day, and then don’t the next day. I’ve had tape extensions and microring extensions before, and all they did was destroy my hair. I felt like when they were taken out after a while – it took half my hair too.. So thank God for clips extensions like the one I have from Avezu! It doesn’t damage your hair, and you can wear them whenever you want too. You can buy the Volume Clips on Hair right HERE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boob job: After 3 months