My stomach during detox

Me time

Godaften loves <3 Her idag har jeg været i skole, og ellers har jeg været et smut i spraytan da jeg skal til galla imorgen henne på min skole. Galla betyder jo også at jeg skal have ordnet negle, have ansigtsmaske og meget andet – så det har jeg tænkt mig at bruge min aften på, eftersom jeg ikke har særlig lang tid til at gøre mig klar imorgen efter skole – og den tid jeg har skal jeg bruge på at bade, ordne makeup og hår – og så er det ellers afsted hehe. Ligenu ville jeg virkelig ønske at jeg havde badeværelset fra hotellet i Amsterdam som jeg var på i weekenden, det var nemlig så lækkert! Jeg havde jo købt bathbombs i Lush, og dem fik jeg flittigt brugt i badekarret hehe.

Good evening loves <3 I’ve been to school today, and then I also went to the beautysalon and got myself a spraytan since I’m going to galla at my school tomorrow. Galla means I have to fix my nails, do a facial and many other things – so I’m planning on doing that tonight, since I wont have much time after school tomorrow to get ready, and the time I do have will be spent on taking a bath, during my makeup and hair, and basically just get ready for the night hehe. I wish I was back at the hotel in Amsterdam where I spent my weekend, the bathroom was so nice! I bought some bathbombs in Lush and took the most lovely bath hehe.
 photo DSC01055-001_zpszklo2efv.jpg photo DSC01043-001_zpsjn4yd51z.jpg
Jeg glæder mig virkelig til at get all dolled and dressed up imorgen hehe! Hav en dejlig aften, nu må jeg hellere komme igang <3

I’m so excited to get all dolled and dressed up tomorrow hehe! Have a lovely evening, I better get started <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My stomach during detox