Purple bikinis

Galla

Godmorgen honeys <3 Jeg var jo til galla henne på min skole igår, og jeg havde virkelig glædet mig til at tage min flotte kjole på. Jeg havde været meget i  tvivl om hvilken det skulle være, men det blev en sort lang kjole, med nogle udskæringer her og der.

Good morning honeys <3 I went to galla at my school last night, and I’ve been so excited to finally wear my pretty dress. I’ve had my doubts about which dress to wear, but I ended out with this black maxi dress with some cutout areas here and there.
 photo DSC01438-001_zpsfczrsmgc.jpg photo Desktop1-001_zpsxjugid5x.jpg photo DSC01405-002_zpskyyrjnup.jpg
I kan købe kjolen lige HER // You can buy the dress right HERE. There’s worldwide shipping.


Ellers så tog jeg faktisk tidligt hjem igår, jeg var der kun et par timer og så gad jeg ikke mere. Jeg plejer heller aldrig at tage ud – jeg foretrækker helt klart bare at bruge mine weekender på afslapning hjemme, frem for at gå ud og drikke. Så hellere tage ud og spise på en restaurant eller lave noget andet hyggeligt, men at feste det er jeg ikke så vild med. Det har jeg faktisk aldrig været.. Så det betyder så også at jeg ingen tømmermænd har idag hehe. Nu vil jeg snart ned og handle lidt ind, for jeg er seriously sulten efter noget morgenmad! Hav en dejlig dag <3

I went home early last night though. I was there for a few hours and then I went home. I normally don’t go out – I prefer to stay at home and spend my weekends relaxing, instead of going out drinking. I’d rather go out to a nice restaurant or do something cozy, cause I’m not a fan of partying. I’ve never been actually. So that also means I’m not hungover today hehe. I need to go and buy some food now cause I’m seriously hungry for some breakfast! Have a nice day <3

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple bikinis