Hvilke øjenvipper bruger jeg?

Dag 3 på detoxkuren: Mere energi & vægttab

Jeg ville lige lave en lille update på detoxkuren og hvordan det går. Jeg begyndte jo i mandags, så idag er det dag 3 på kuren. Indtil videre har jeg tabt mig 1,4 kg – og det syntes jeg selv er godt gået! Jeg føler allerede at jeg kan mærke en forskel på min krop. Jeg har også været i fitness i mandags og igår, og jeg føler mit energiniveau er steget. Igår aftes gik jeg igang med hovedrengøring af mit køkken, og der var klokken altså omkring 22 hehe. Aktivt.

Jeg har også fået en del spørgsmål omkring hvordan man skal spise på denne detoxkur. Jeg har ikke rigtig fået nogle specifikke ting at vide, men jeg har bare selv sørget for at spise normalt/lidt sundt. Igår spiste jeg f.eks. en ristet bolle med ost til morgenmad, så fik jeg en gulerodsbolle samt en græskarkernebolle i skolen, og senere på dagen fik jeg en salat med barbecuekylling, og heeelt sent omkring klokken 22.30 spiste jeg kyllingefilet, spinatpasta og salat.
 photo DSC08553-001_zpsvcu5ri1b.jpg
Hvis I også kunne tænke Jer at begynde på denne detoxkur, så kan I købe den lige HER. Normalt så koster hele sættet 417 kr. uden fri fragt, men jeg har sørget for en lækker kampagne hvor I får hele sættet til kun 199 kr. og det er med fri fragt! Så I sparer altså over halvdelen af prisen! Skynd Jer at bestil, så I kan komme igang hurtigst muligt – det er jo et nyt år vi lige er gået ind i og der er ens motivation altid rigtig stor pga. nytårsfortsæt osv. 🙂 

Jeg tog tidligere hjem fra skole idag da jeg havde rigtig slem migræne igen, igen. Jeg har så bare sovet, og nu skal jeg snart til at igang med madlavningen – og den madret deler jeg med Jer herinde senere på aftenen! Jeg vil nemlig begynde at lave “opskrift onsdag” indlæg 🙂 Vi blogges senere!

20 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Sandra, tænkte på om du kunne forklare lidt mere om betaling på det? Syntes jeg læste det kom med posten.. Får man bare er kontonummer man skal overføre til via netbank? Og er det noget man skal framelde sig igen, så de ikke bliver ved med at sende det igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Regningen kommer med produkterne <3 Det er bare hvor du skal overføre pengene. Og du skal intet framelde, du modtager kun detoxsættet denne ene gang du bestiller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsophie

  Hej kassandra. Hvordan fungere produkterne? Er det noget man skal drikke og er det i stedet for kost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du skal drikke teen hver dag, i 10 dage og bare spise normalt/sundt samtidig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Sandra.
  Hvor hurtig gik det fra du bestilte til du modtog produkterne ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sandra. Skal man drikke kuren som varm tee eller kan man nøjes med at blande det med vand? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du skal blande en hætte (der medfølger en med kuren) op med teen, og det skal så blandes op med 1 liter koldt vand – som bare skal drikkes i løbet af dagen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Sandra. Den slimming gel du bruger, er det noget du smøre på hver dag? eller hvordan fungere det helt præcist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det skal smøres på hver dag ja, enten når du vågner eller inden du går i seng – eller begge dele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Hvor skal man smøre den Slimming gel henne? Da jeg lige har bestilt og jeg ikke skulle betale, kommer deres kontonr. med i posten?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du bestemmer selv hvor på kroppen du vil påføre det <3 Ja du får en regning med posten med produkterne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine steenberg

  Er man helt sikker på man ikke pludselig har lavet et abonnement. Altså er det 100 sikret man kun giver 199 spm
  Et engangs beløb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sandra
  Kan du evt. Skrive et opslag omkring hvad de forskellige ting er som er i detoxpakken og hvordan du tager det osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har skrevet lidt i mine sidste indlæg, men hvis du ikke kan finde det så skal jeg nok lave et nyt indlæg en af dagene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor længe går der før man får pakken, ved du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Forstår ikke helt det du skriver? Skal man bruge 45 ml(låget), og blande det op med 1 L kogende vand?:-) Og så drikke det i løbet af dagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke øjenvipper bruger jeg?