Galla

Boob job: After 3 months

Godmorgen sweethearts <3 Nu er det efterhånden ved at være 3 måneder siden at jeg fik lavet min brystforstørrelse (den 3 november blev de lavet) – og jeg er så glad for dem. Jeg var mega bange for operationen selvom jeg i mange år har overvejet at få mine bryster lavet eftersom mine egne var ret små, men det er virkelig det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg er blevet så glad for dem! Jeg har aldrig ville have kæmpe store bryster – de skulle stadig være “små” og passe til min krop, jeg ville bare gerne have lidt mere fylde. Og pga. Jesper Trillingsgaard hos Nygart – så har de endelig mere fylde, og de er lige som jeg ønsker! Jeg får stadig rigtig mange spørgsmål omkring hvor meget jeg har fået i, da der er flere der også ønsker at de ser naturlige ud, frem for det store og silikone agtige look hehe, og dertil er svaret at jeg har fået 275 ml i. Jeg ved endnu ikke hvilken skål jeg er kommet op i, for jeg skal stadig gå med sports bh indtil der er gået 3 måneder fra operationen, så først der ved jeg det. Jeg glæder mig virkelig til at jeg kan komme ud og købe nyt smukt lingeri!! Og det må jeg snart!! Hvis I også ønsker en brystforstørrelse så kan jeg helt klart anbefale at I tager forbi en forundersøgelse hos Nygart. Forundersøgelsen er gratis, så I har intet at miste hehe. I kan tilmelde Jer deres nyhedsbrev lige her, og følge deres facebookside lige her. De snapper også nogle gange deres operationer, så følg også deres snapchat – NygartSnap.

Goodmorning sweethearts <3 It’s almost 3 months since I had my boob job done (I had them done november 3rd) – and I am so happy! I was so scared to go through the surgery even though I had been thinking about having them done for many years since my own breasts were on the smaller side, but it’s truly the best I have done. I have never wanted big boobs – I still wanted them to be “small” so they would fit my body, I just wanted them a bit bigger. And because of Jesper Trillingsgaard at Nygart – they’re finally how I wanted them to be! I still receive a lot of questions about how much I got in them, and the answer is 275 ml. They don’t look fake or big at all, they look super natural. I don’t know which cup size I am yet since I’m still wearing a sports bra. I have to wear it until the 3 months have passed. I’m so excited to go lingerie shopping soon!
 photo DSC01322-001_zpstdmrmfpm.jpg photo DSC01326-001_zpsqdhyccxf.jpg
I kan købe kjolen lige HER // You can buy the dress right HERE.


Nu skal jeg have ordnet en masse ting herhjemme. Hav en dejlig søndag <3

Time to fix some things at home. Have a nice sunday <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla