Nelly julekalender - 15% rabat på ALT!

Vind for 1395 kr. makeup fra Smashbox!

Hej mine loves <3 Jeg har idag en mega lækker konkurrence i ærmet til Jer! I kan nemlig vinde en helt masse lækkert makeup fra Smashbox, til en værdi af 1395 kr. Jeg har selv sættet som I kan vinde, og der er så mange lækre makeup-produkter deri! Der er alt fra contour-sæt, til smukke øjenskygger – og meget mere!
 photo DSC00025-001_zps18fpdr21.jpg photo DSC00028-001_zpsrpy4yyin.jpg
Se lige alle de lækre produkter! Det jeg elsker ved de her produkter fra Smashbox det er at de er super lækre at bruge, og de er nemme at have med at gøre. Derudover så er et contour-sæt jo virkelig lækkert, og de smukke farver i øjenskygge-paletten er jo nogen man kan bruge til både hverdag eller fest! Og de andre produkter er også nice!!

Hvis I gerne vil vinde dette sæt, så skal I bare gøre 1 simpel ting – og det er at tilmelde Jer deres nyhedsbrev lige HER <3 Når I har gjort det, så deltager I, i konkurrencen om at vinde et komplet makeup-look fra Smashbox. Good luck!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly julekalender - 15% rabat på ALT!